Kulki Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Chodzi mi oczywiście o adres mac który muszę podać dostawcy netu.. Wiadomo;)
kannu Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 serwus :) Kulki - przyznam , ze w tym celu instaje sobie zawsze MAYA . bez zadnego aktywowania ipt. Ona instaluje taki programik, ktory Ci pokaze adres ethernetowy :) podejzewam tez , ze jakikolwiek program diagnostyczny to pokaze. kiedys taki byl ( ale sporo lat temu) SIsoft sandra. pozdrawiam i zycze powodzenia :) 1
floo Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 też miałem z tym problem, rozwiązałem go poprzez nadanie własnego adresu mac... :P a może spróbuj polecenia tekstowego z START--> URUCHOM
alwayslags Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 start-> w okienku do wyszukiwania wpisz cmd wyskoczy okno a wnim wpisz ipconfig /all i na gorze gdzies bedziesz mial adres fizyczny twojej karty :)
Lucas Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 win+r, potem 'cmd' i 'ipconfig' powinno się dać. Wygląda na to, że w Viscie usunęli opcję uruchom (przynajmniej nie mogę znaleźć) ale można sobie porazić skrótami:)
alwayslags Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 wyglada mniej wiecej tak: xx-xx-xx-xx-xx-xx :) xx= liczby i litery;]
ofca Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Lucas, a zrob sobie viste jak sie ja powinno miec, znaczy po windowsowemu 98 a bedzie i uruchom w starcie
Lucas Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 O dobrze wiedzieć:) Visty używam tylko w pracy więc dotychczas specjalnie nie chciało mi się tak szperać.
Kulki Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 Heeej hej wszystko działa dzięki:)
Rekomendowane odpowiedzi