Napisano 5 Październik 200816 l Chodzi mi oczywiście o adres mac który muszę podać dostawcy netu.. Wiadomo;)
Napisano 5 Październik 200816 l serwus :) Kulki - przyznam , ze w tym celu instaje sobie zawsze MAYA . bez zadnego aktywowania ipt. Ona instaluje taki programik, ktory Ci pokaze adres ethernetowy :) podejzewam tez , ze jakikolwiek program diagnostyczny to pokaze. kiedys taki byl ( ale sporo lat temu) SIsoft sandra. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 5 Październik 200816 l też miałem z tym problem, rozwiązałem go poprzez nadanie własnego adresu mac... :P a może spróbuj polecenia tekstowego z START--> URUCHOM
Napisano 5 Październik 200816 l start-> w okienku do wyszukiwania wpisz cmd wyskoczy okno a wnim wpisz ipconfig /all i na gorze gdzies bedziesz mial adres fizyczny twojej karty :)
Napisano 5 Październik 200816 l win+r, potem 'cmd' i 'ipconfig' powinno się dać. Wygląda na to, że w Viscie usunęli opcję uruchom (przynajmniej nie mogę znaleźć) ale można sobie porazić skrótami:)
Napisano 5 Październik 200816 l Lucas, a zrob sobie viste jak sie ja powinno miec, znaczy po windowsowemu 98 a bedzie i uruchom w starcie
Napisano 5 Październik 200816 l O dobrze wiedzieć:) Visty używam tylko w pracy więc dotychczas specjalnie nie chciało mi się tak szperać.