zombo master Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 no więc to moja pracka robiona w maxie prosze o komentarze i krytyke. w sumie dopiero zaczynam i wiem że ta pracka nie jest dobra ale napewno lepsza od moich poprezdnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 23 Luty 2004 Autor Share Napisano 23 Luty 2004 inne ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 23 Luty 2004 Autor Share Napisano 23 Luty 2004 myślałem że będziecie więcej pisać (prosze komentować) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 Nawet cieni żeś nie włączył... Miecze nie wyglądają na ostre... Rękojeści są jak ... jak.... nawet nie wiem jak co. Ale na pewno nie wyglądają jak rękojeści. I tyle. Mi sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 23 Luty 2004 Autor Share Napisano 23 Luty 2004 o qrde , zapomniełaem o cieniach dołanczam poprawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 nie podoba mi sie swiatlo jest strasznie dziwne, rekojesci wygladaja jakby byly welniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 eee... moze lepiej przenies to do WIPa bo raczej czeka cie sporo poprawek. Chyba ze nie zechcesz ulec presji forumowiczow i postanowisz zostawic pracke tak jak jest, a nie jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 mogles sie bardziej wysilic i zrobic bardziej skomplikowane te kosy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 Chlopaki cezgo Wy od niego chcecie...wkoncu to poczatkujacy kazdy tak zaczynal :)...co do pracki...musialbys poracowac nad wszystkim ! to tyle... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 moja rada; przenieś to do wip\'ów, to wyjdzie ci tylko na dobre... naprawdę nie pasuje do \'fw\' bo bardziej od komentarza przyda ci się lista poprawek. piece! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 Co się stało tym deskom że są takie pofałdowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 24 Luty 2004 Autor Share Napisano 24 Luty 2004 starość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 moja rada, pracuj od nowa... nie ma sensu bawic sie z powrotem nad jakimis paroma vertexami... dzialaj nad czyms nowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi