Napisano 23 Luty 200421 l no więc to moja pracka robiona w maxie prosze o komentarze i krytyke. w sumie dopiero zaczynam i wiem że ta pracka nie jest dobra ale napewno lepsza od moich poprezdnich
Napisano 23 Luty 200421 l Nawet cieni żeś nie włączył... Miecze nie wyglądają na ostre... Rękojeści są jak ... jak.... nawet nie wiem jak co. Ale na pewno nie wyglądają jak rękojeści. I tyle. Mi sie nie podoba.
Napisano 24 Luty 200421 l nie podoba mi sie swiatlo jest strasznie dziwne, rekojesci wygladaja jakby byly welniane
Napisano 24 Luty 200421 l eee... moze lepiej przenies to do WIPa bo raczej czeka cie sporo poprawek. Chyba ze nie zechcesz ulec presji forumowiczow i postanowisz zostawic pracke tak jak jest, a nie jest dobrze.
Napisano 24 Luty 200421 l Chlopaki cezgo Wy od niego chcecie...wkoncu to poczatkujacy kazdy tak zaczynal :)...co do pracki...musialbys poracowac nad wszystkim ! to tyle... pozdr
Napisano 24 Luty 200421 l moja rada; przenieś to do wip\'ów, to wyjdzie ci tylko na dobre... naprawdę nie pasuje do \'fw\' bo bardziej od komentarza przyda ci się lista poprawek. piece!
Napisano 24 Luty 200421 l moja rada, pracuj od nowa... nie ma sensu bawic sie z powrotem nad jakimis paroma vertexami... dzialaj nad czyms nowym :)