Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hi - im dluzej patrze na ta strone to tym bardziej mi sie kolory nie poodobaja. powiedzcie mi co o nich sadzicie (chodzi mi tylko o kolory - strona nie jest jeszcze ukonczona )

No i napiszcze jak sie ogulnie prezebtuje :)

pozdro

stronka

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kolory sa najlepsze z tego wszystkiego. reszta przebajerowana i niekonsekwentna w stylu.

moze chlodna kolorystyka bardziej by pasowala do tematyki.

Napisano

ten komputer z monitorem - ładny :), jednak lepiej jakbys zamienil (ten taki siatkowany) na cos innego bo niepotrzebnie sie powtarza, moglbys tam wrzucic jakis kodzik i np. myszke albo klawiature ktorej nie ma jeszcze (bys mial na stronie juz caly zestaw komputerowy :])

menu wykonane we flashu - mozna by wyrzucic z tylu powtarzajace sie napisy (te rozmyte) i zastopic je czyms albo wogole nic tam nie dawac tylko jakies fajne tlo, chodzi o te napisy przesuwajace sie bo tak te rozwijane menu bardzo fajne jest

menu ktore czasem wyswietla sie na wspomnianmy juz komputerze \"siatkowanym\" :D - do wymiany, mi sie wogole nie podoba,

pozatym bardzo fajnie, mozna troche to dopracowac jeszcze, pozdr

Napisano

A czemu ograniczyles strone na wysokosc do tego mikro okienka? Nawet nie widac daty aktualizacji ostatniego newsa. Pusc strone na dol, na pewno tylko zyska.

Bardzo fajny ten patent z jeżdżącym menu. Troche mógłby być ładniejszy, ale pomysł b. ciekawy.

Napisano
  • Autor

Hi sorki ze dlugo nieodpowiadałem(brak netu w domciu)

co do stronki to straszny peh bo mi dysk padl 2 dni po tym poscie (i nic - oo zgrozo- nie nagralem na plyty) bede musial rozpie..przac wlasne swf-y zeby wiekszosc powyciagac

Wiec napewno stronka sie zmieni(wezme pod uwage wasze rady)

akdsn ---> cenie sobie krytyke , ale konstruktywna :) napisales ze kolory sa najlepsze - poczym tylko odnosnie nich podales jakis swoj pomysl/rade (stronki robie hobbystycznie - wiec prosze o wyrozumialosc) ---- wiecej konkretow

masz racje - \"niekonsekwencja w stylu \" popracuje nadtym :) zeczywiscie glupkowato to wyglada

lender --> masz racje stronka troszke za krotka poprawie to

loo --> napisy z tylu musza byc innaczej caly efekt pujdzie sie rypac :/

ale co do powtarzania to masz racje -- tez mnie to juz razilo (tylko ze hyba na dole pozostanie tak jak jest - a na guze wzuce cos innego)

nad tym dolnym menu popracuje

dzieki all

Napisano

barton_fink juz precyzuje :)

choc nie przepadam za bajerami (przerost formy nad trescia) to animowane menu w tle moze byc calkiem atrakcyjne.

pomiajac fakt ze to ten bajer sie najdluzej laduje odstaje to forma i estetyka od reszty. jakos nie pasuje mi zamykanie tej animacji w ramki. chyba lepiej by wygladalo wtopienie w tlo niz konwencja bannera. moze ten komp na gorze tez lepiej by wygladal wyrenderowany z gi w tej samej scenie co napisy.

ramki buttonow sa strasznie nieczytelne aty wszedzie dajesz ramki. ogolnie kompozycja nieskladna. jesli juz musza byc ramki to gorne menu nijak nie gra z animacja pole nizej dziwnie przesuniete i te uciecie lewego gornego naroznika z innej beczki.

czcionki. mi sie wyswietlaja newsy w times new roman i to jakos nie gra z reszta.

hierarchia waznosci. `design: bartonfink` i menu animowane jest wazniejsze od `informatyka akademia pedagogiczna`? przy czym to ostatnie w bardzo nieopowiednim miejscu.