Napisano 24 Luty 200421 l Od 14 lutego dostepna jest stonka Joasi Biskup. Jest to moja pierwsza praca zwiazana z projektowaniem i tworzeniem stron www. Nie uzywalem tam technologi flash, korzystalem jednakze ze skryptow Javy aby uzystkac w pewnym momentach zamierzony cel. Calosc wyglada dosc dobrze, aczkolwiek bede wdzieczny za wasze opinie, ktore - nie okrywajac - beda dla mnie bardzo wazne i na pewno przy nastepnej produkcji bede staral sie unikac bledow . http://www.joannabiskup.prv.pl
Napisano 24 Luty 200421 l Originally posted by compod korzystalem jednakze ze skryptow Javy Aghrr... skręca mnie gdy widzę \"skrypty Java\". JavaScript to nazwa włąsna, tego się nie tłumaczy :P Podobnie słąbo mi się robi gdy ludzi e piszą że używali Javy, podczas gdy chodi im o JS (gdyby ktoś nie wiedział to JAVA a JavaScript to dwie DIAMETRALNIE różne rzeczy) To takie moje zboczenie... Ale wracajać do oceny stronki. Czegoś mi tam brakuje... tak jakby zabrakło pomysłu. \"Czołówka\" jest OK i widząc ją oczekiwałem że dalsza część jest zrobiona na podobnym poziomie... niestety, czekało mnie przykre rozczarowanie :-/
Napisano 24 Luty 200421 l Strona jak i teledysk dla mnie za bardzo w estetyce disco.. może nie \"polo\", ale zalatuje kiczem. Mimo to cała strona to super pomysł. Przecież takich modelek są tysiące, a tymczasem dzięki autorskiej stronie ja znam tylko Joanne Biskup. W tym zawodzie to ważne, więc mimo wszystko gratuluję siły przebicia. W teledysku podobało mi się \"krupen czupen niedaleko tarnowa\". Świetnie ujęło kulisy powstawania filmu :D
Napisano 25 Luty 200421 l Strona nie jest brzydka. Bardzo ładne zdjęcia. Jedynie menu troszke mało czytelne i pod mozilla mi się zacina przy wgrywaniu ;) Teledysku nie widziałem niestety.
Napisano 13 Marzec 200421 l splash screen robie wrazenie - dalej rozczarowanie. strasznie razi ta czerwien-100%, stonowalbym to troche, bo w tym momencie nie rozumiem kontrastu. dalej menu jak powiedzial adek nieczytelne ale czcionka bardzo na miejscu in onMouseOver daje fajny efekt. poza tym zdecydowanei dalbym biale tlo z lekkim poddrukiem - zobacz kontakt i linki zupelnie lepiej sie prezentuja na bialym. [Edited on 19-3-2004 by theurgicus]