Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, to moja pierwsza praca, dlatego prosze o wyrozumialosc i o konstruktywna krytyke. Model robiony w wingsie a butelka w maxie. Moj pierwotny pomysl, tak jak widac to czlowiek w butelce. Jak macie lepsze pomysly to prosze o podsuniecie.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

A potem wlej im trochę wódki ;)

Kanciasta butelka. Ścianki wydają się grube, nie wiem czy przez render, czy przez geometrię. Do prezentacji szkła przydaje się jakieś otoczenie, które mogłoby się odbijać w materiale.

Napisano

A potem wlej im trochę wódki ;)

Kanciasta butelka. Ścianki wydają się grube, nie wiem czy przez render, czy przez geometrię. Do prezentacji szkła przydaje się jakieś otoczenie, które mogłoby się odbijać w materiale.

Napisano

jakiego softu używasz??? proponuje skorzystać z jakiegoś gotowego modelu postaci, jest tego cała masa w sieci...

skup swoje wykonanie bardziej w kierunku wymodelowania fajnej butelki, dodania wody za pomocą fluids i dobrego renderingu...

na takim poziomie nie łap się za wszystko ba czas jaki przeznaczysz na wykonanie tego będzie bardzo długi, a krzywa motywacji spadnie ostro w dół...

życzę powodzenia!!!

pozdrawiam! //Floo

Napisano

Butelka, troche kanciasta i ogolnie malo widac. Sproboj butelke wy smooth'owac, i czlowieczka albo poprawic,albo jak kolega wyzej pisze, gotowca znajdz. Pozatym ok.