jarob5 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witam, to moja pierwsza praca, dlatego prosze o wyrozumialosc i o konstruktywna krytyke. Model robiony w wingsie a butelka w maxie. Moj pierwotny pomysl, tak jak widac to czlowiek w butelce. Jak macie lepsze pomysly to prosze o podsuniecie.
Eden-3d Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 sam ma tam siedziec w butelce? wstaw mu tam jakas panne
arev Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A potem wlej im trochę wódki ;) Kanciasta butelka. Ścianki wydają się grube, nie wiem czy przez render, czy przez geometrię. Do prezentacji szkła przydaje się jakieś otoczenie, które mogłoby się odbijać w materiale.
arev Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A potem wlej im trochę wódki ;) Kanciasta butelka. Ścianki wydają się grube, nie wiem czy przez render, czy przez geometrię. Do prezentacji szkła przydaje się jakieś otoczenie, które mogłoby się odbijać w materiale.
jarob5 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Koncepcja: Grafika przedstawiajaca faceta w butelce. Teamtyka: Sprzeciw sie sprzedawaniu alkoholu mlodziezy! Siatki:
floo Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 jakiego softu używasz??? proponuje skorzystać z jakiegoś gotowego modelu postaci, jest tego cała masa w sieci... skup swoje wykonanie bardziej w kierunku wymodelowania fajnej butelki, dodania wody za pomocą fluids i dobrego renderingu... na takim poziomie nie łap się za wszystko ba czas jaki przeznaczysz na wykonanie tego będzie bardzo długi, a krzywa motywacji spadnie ostro w dół... życzę powodzenia!!! pozdrawiam! //Floo
Blader Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Butelka, troche kanciasta i ogolnie malo widac. Sproboj butelke wy smooth'owac, i czlowieczka albo poprawic,albo jak kolega wyzej pisze, gotowca znajdz. Pozatym ok.
Recommended Posts