bapi23 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Jako, że niedługo będę zmuszony napisać pracę dyplomową (może bardziej zrobić). Zakładam wątek. Na początek może mała burza mózgów, co może być tematem takiej pracy. Myślę nad zrobieniem spaceru po uczelni, ale wydaje się to trochę nudne. Może jakieś inne pomysły?
faithart Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Jaka uczelnia? Musi być związane z uczelnią? Może po prostu wizka niezależna i praca na temat powstawania... Ja również niedługo będę zmuszony do tego samego więc pośledzę wątek :)
09121986 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Jak na mój gust to powinieneś coś sam wymyśleć orginalnego a nam sie pochwalić :P
bapi23 Napisano 13 Październik 2008 Autor Napisano 13 Październik 2008 Myślałem też trochę o jakimś kościele, zamku, świątyni... Całość będzie robiona w 3ds max + Quest 3d.
claude Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Część! Co studiujesz, że na pracę dyplomową robisz interaktywną animacje. Akurat w kościołach to ja trochę siedzę bo studiuję konserwację. Robię projekty konserwacji i wizualizacje. http://restorer.pl/portfolio.html Pozdro
bapi23 Napisano 13 Październik 2008 Autor Napisano 13 Październik 2008 Heh studiuję edukację-techniczno informatyczną;p;p (czyli inżynier od wszystkiego, a jak od wszystkiego to od niczego;p). Jak zdecyduję się na kościol to się do ciebie zgłoszę;p
bapi23 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 Teraz na poważnie, co byście doradzali, i z czym nie powinno być większych problemów, bo mam już mętlik w głowie. Kompletnie nie wiem co zrobić.
Orangegraphics Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 oj studia, kosciol, zrob cos nowoczesnego, jakis projekt. pojdz do znajomego z architektury i pogadaj;)
Rekomendowane odpowiedzi