Kolin101 Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Witam. Dzisiaj gdy robiłem model coś się stało ruszaniem. Zamiast Normalnie się ruszać to ten model przeskakuje o 20 pól. Wie ktoś co się stało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Pewnie snap'a niechcący włączyłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 Nie wiem może i tak ale coś czuje że to przez te nowe GG beta bo teraz juz naprawiłem (nie przez snap'a tylko zresetowałem max'a i zmergerowałem tego Desert Eagle) i wyskoczyło w GG że ktoś am jest dostępny i znów niczym nie dało sie nawet ruszyć nie to że skakało tylko nawet się nie ruszało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Che,che wszystko jest możliwe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 A nie miales przypadkiem tego modelu bardzo oddalonego od srodka sceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 nie. Właśnie że przez oddalenie może skakać to wiem ale wracałem do widoku na początku sceny (home wiew) i ustawiałem też ręczni3e ale nic to nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi