mandi Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 Witam, jak podmapować Lasso Tool pod dowolny skrót klawiaturowy? Próbowałem to zrobic, ale Lasso TOol nie pojawia się na liście komend dostępnych mapowaniu. I jeszcze takie małe, dygresyjne pytanko: Czy istnieje w Mayi jakiś plugin grupujący i ewentualnie rozszerzający jej możliwości w zakresie modelowania poly? Takie command center ;) Dzięki z góry, Artur
bartolomeo Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 drasterTools http://draster.com/ plug do modelowania. niedrogi, a bardzo przyjemny.
Reanimator Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 Lasso TOol nie pojawia się na liście komend dostępnych mapowaniu. Nic bardziej mylnego. Lasso Tool znajdziesz w grupie Tools :)
mandi Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 Wielkie dzięki, o to mi właśnie chodziło. Nawyraźniej za słabo szukałem ;) Pozdrawiam, Artur
piotrek Napisano 27 Październik 2008 Napisano 27 Październik 2008 W ScriptEditorze włącz pokazywanie wszyskich poleceń. W ten sposób, bez szukania, możesz znaleźć dowolne polecenie i podpiąc do hotkeya.
Rekomendowane odpowiedzi