vinc Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 (edytowane) Mieszkanko, projekt nie moj...rendery moje...;] Enjoy.... Edytowane 29 Październik 2008 przez vinc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 (edytowane) Takie testowe, nie powinienem pokazywac...ale zeby niebylo ze progresu nie ma...wkrótce więcej...;] Edytowane 28 Październik 2008 przez vinc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 straszny chaos jest w tych renderach, tecza kolorow i ostre swiatlo, wogole nie wiem czy zauwazyles ale na pierwszym renderze sa jakies biale kulki i te halogeny (jezeli nimi sa) jakos dziwnie swieca a wogole to sie jakos ucina w polowie. Na drugim zapomniales usunac boxa fioletowego i w kuchni jakis zielony kolor jest dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abell Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 hehe to nie są kulki tylko OMNI i nie wyłączyłeś widzialności światła, ale i tak by w podłodze się odbijało. Troche wyglada jak z archicada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 Tak tak jak wyżej napisałem to jest bardzo testowe, narazie ustawiam wszystko, swiatło, ustawienia obiekty, po części kolory. układ i kolorystyka jest zaprojektowana i zostaje. Powoli będe układał i pokaże więcej...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 Kawałeczek do przodu...przepaliłem troche, ale to sie poprawi...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 (edytowane) zapowiada się fajnie ale ten piekarnik trochę za mały EDIT :mikrofala Edytowane 21 Listopad 2008 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Ja stawiam, że to raczej mikrofala, a nad nią ekspres. vinc: zwróć tylko uwagę, jak ostro przejarałeś sofę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Oprócz przepalonego białego, dziwne cienie na podłodze. Jakby tiling nieudany bo klepi sąsiednich pasów nie pasują do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Coz za kontrastowo, dosc ziarniscie i czemu na podlodze przez srodek przechodzi taki jasny pasek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 Ale temat odgrzebaliście...hehe, bede musial wrzucic co zrobilem pozniej, bo juz troche dalej jest...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 wrzucam...cały czas jeszcze w trakcie...tak jakoś idzie...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi