Napisano 24 Październik 200816 l Mieszkanko, projekt nie moj...rendery moje...;] Enjoy.... Edytowane 29 Październik 200816 l przez vinc
Napisano 24 Październik 200816 l Autor Takie testowe, nie powinienem pokazywac...ale zeby niebylo ze progresu nie ma...wkrótce więcej...;] Edytowane 28 Październik 200816 l przez vinc
Napisano 24 Październik 200816 l straszny chaos jest w tych renderach, tecza kolorow i ostre swiatlo, wogole nie wiem czy zauwazyles ale na pierwszym renderze sa jakies biale kulki i te halogeny (jezeli nimi sa) jakos dziwnie swieca a wogole to sie jakos ucina w polowie. Na drugim zapomniales usunac boxa fioletowego i w kuchni jakis zielony kolor jest dziwny.
Napisano 24 Październik 200816 l hehe to nie są kulki tylko OMNI i nie wyłączyłeś widzialności światła, ale i tak by w podłodze się odbijało. Troche wyglada jak z archicada.
Napisano 24 Październik 200816 l Autor Tak tak jak wyżej napisałem to jest bardzo testowe, narazie ustawiam wszystko, swiatło, ustawienia obiekty, po części kolory. układ i kolorystyka jest zaprojektowana i zostaje. Powoli będe układał i pokaże więcej...;]
Napisano 28 Październik 200816 l Autor Kawałeczek do przodu...przepaliłem troche, ale to sie poprawi...;]
Napisano 19 Listopad 200816 l zapowiada się fajnie ale ten piekarnik trochę za mały EDIT :mikrofala Edytowane 21 Listopad 200816 l przez indian
Napisano 19 Listopad 200816 l Ja stawiam, że to raczej mikrofala, a nad nią ekspres. vinc: zwróć tylko uwagę, jak ostro przejarałeś sofę.
Napisano 19 Listopad 200816 l Oprócz przepalonego białego, dziwne cienie na podłodze. Jakby tiling nieudany bo klepi sąsiednich pasów nie pasują do siebie.
Napisano 19 Listopad 200816 l Coz za kontrastowo, dosc ziarniscie i czemu na podlodze przez srodek przechodzi taki jasny pasek?
Napisano 19 Listopad 200816 l Autor Ale temat odgrzebaliście...hehe, bede musial wrzucic co zrobilem pozniej, bo juz troche dalej jest...;]