Simple_man Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Boże jak dawno nic tutaj nie dawałem. Czas to zmienić. Ostanimi czasy kupiemłem tylko i wyłącznie dla gry BURNOUT PARADISE pleya i tak mnie ta gra urzekła, że postanowiłem zrobić sobie plakacik do tej gry. Oryginalny format przygotowany przeze mnie to A4, druknę to sobie a co mi tam . Samochód z pierwszego planu został namalowany od zera, po prostu nie ma w sieci wystarczająco dużego samochodu, więc musiałem to zrobić sam.
Xardas 666 Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 jak na mój gust to bomba a w tle niezła demolka
mant-raz Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 samochodzik namalowany od zera...no naprawde bomba edit: tlo mogles wychlodzic, zeby wybic pierwszy plan :)
Simple_man Napisano 26 Październik 2008 Autor Napisano 26 Październik 2008 Poprawiłem jeszcze w tym plakacie co nieco, Oto efekt:
JakóbM Napisano 27 Październik 2008 Napisano 27 Październik 2008 ciekawi mnie technika jaka wykonałeś ten samochód :P ma sie rozumieć ze te z tyłu tez namalowane od zera :) ?
Simple_man Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 Zle rozumiesz, tyl to zbitka calej masy fotografii i rysunkow zgranie chowanych maskami przeroznymi. A jesli idzie o samochod to narzedzie pen i brush i do przodu ot i cala technika.
ReflectVision Napisano 27 Październik 2008 Napisano 27 Październik 2008 nie podoba mi sie to ze kazdy element karoserii ma inny odcien pomimo ze laczą sie pod tym samym katem .. a tak to fajnie
Rekomendowane odpowiedzi