Gość Suicide Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Napotkałem na pewien layout z templatemonster. Lubie tego typu efekty i generalnie mam pojecie jak one powstają. W tym wypadku nie mam kompletnie pomysłu jak się technicznie zabrać do zrobienia podobnego. Oczywiscie domyslam sie ze to nie czysty flash, tylko co? Boje się, ze może mnie jakiś fajny plugin ominął;) Ktoś ma jakąś koncepcję?:) z góry dzięki http://www.templatemonster.com/website-templates/21492.html?tab=2302 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Może Particular ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Wygląda rzeczywiście jak particular. Zerknij: http://www.videocopilot.net/tutorials/audio_to_animation/ tam jest jeszcze gdzieś jeden tutorial dotyczący tego typu efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 albo ktos sie nudził i machnął kilka kresek na tablecie w Photoshopie i zrobil do tego maski albo ktos sie pobawil Trapcode Particular w After Effects. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Suicide Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 dzieki, dokladnie to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Szabat Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 TO nie mogł byc After effect poniewaz lista programow potrzebana do zrobienie tej stronki jest taka For uncompressing a template ZIP package: WinZip 9+ (Windows); Stuffit Expander 10+ (Mac); Adobe Photoshop CS+; Adobe Flash 8+; Adobe Dreamweaver (or Microsoft Expression Web) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 A czy to nie jest lista tego co jest potrzebne do przystosowania tego template do swoich potrzeb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 A czy to nie jest lista tego co jest potrzebne do przystosowania tego template do swoich potrzeb? dokladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Piekny efekt :D i wlasnie dlatego odchodze od stron web... trzeba miec za duza kadre do takich perelek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi