HummFred Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 Witam! Przedstawiam moje ostatnie dzieło (tak wiem, że w WIPie mam Nissana). Jest to Mitsubushi Lancer EVO VI. Nie będę się rozpisywał, gdzyż nie bardzo jest o czym :) Zapraszam do ogladania i komentowania. Konstruktywna krytyka miele widziana :)
tob01 Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 ogólnie baardzo mi się podoba, nawet moze na tapete sobie wezme tylko cos przy tych swiatlach w zderzaku nie tak, i na dachu dużo schodków, ale całokształt bardzo fajny
Notre Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 schodki i tylne światła nie są fajne, ale gdyby nie to to bym zadał pytanie czy to render :>
pecet Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 Najładniejsze Evo w historii mitsu :) Model i render ok, szyby można by poprawić bo troche psują efekt.
mrkrzysiek Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 ładny model, fajny render zawsze fajnie ci one wychodzą:) jedynie tylne światła wydają się jakieś niewyraźne i szyby za niebieskie a tak bardzo dobrze
HummFred Napisano 5 Listopad 2008 Autor Napisano 5 Listopad 2008 Schodki to mój największy problem :( Ale postaram się z tym walczyć. Światła istonie troszke słabo mi wyszły, a co do szybek to zwykle mają zielony lub niebieski odcien, ale jak widać tutaj odrobine przesadziełem :)
Rekomendowane odpowiedzi