Napisano 6 Listopad 200816 l Myśląc o programie do tworzenia i edycji zdjęć, grafiki rastrowej na myśl nasuwa nam się tylko Photoshop. Często jednak nie potrzebujemy wszystkich narzędzi przez niego oferowanych. Jeśli potrzebujecie tańszego narzędzia do pracy z materiałami graficznymi być może zainteresuje Was Photoline. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=401
Napisano 7 Listopad 200816 l eeee, całkiem niezłe:) na pewno lepszy od Photoshop Elements, bo przynajmniej ma maski, wg mnie genialna alternatywa jak kogoś nie stać na pełnego photoshopa.
Napisano 7 Listopad 200816 l minusem jest brak pełnej obsługi tabletu(brak pen preasure chyba że się mylę ale nie znalazłem) i brushe mogłyby chodzić szybciej, oraz być lepszej jakości.
Napisano 7 Listopad 200816 l program niezły, ale przecież jest darmowy gimp chyba już 2.6 wersja, można ściągnąć skina i będzie wyglądać jak ps3 i najważniejsze darmowy jest polecam każdemu
Napisano 7 Listopad 200816 l Dla uzaleznionych od interfacu PSa lepszy bedzie GimPhoto. To jest zwykly Gimp z intrfacem i skrotami klawiszowymi bardzo zblizony do PSa.
Napisano 7 Listopad 200816 l slizgi: Ciśnienie w Tablecie jest obsługiwane, ale trzeba włączyć tą opcję (chociaż nie wiem dlaczego). Poszukaj w Edit -> Prefeneces -> Extended...
Napisano 7 Listopad 200816 l happy-angel - stary!!! za tego photo gimpa masz u mnie skrzynke gorzaly!!!!! brawisimo ;) pozdrawiam
Napisano 7 Listopad 200816 l happy-angel - stary!!! za tego photo gimpa masz u mnie skrzynke gorzaly!!!!! brawisimo ;) pozdrawiam