Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Myśląc o programie do tworzenia i edycji zdjęć, grafiki rastrowej na myśl nasuwa nam się tylko Photoshop. Często jednak nie potrzebujemy wszystkich narzędzi przez niego oferowanych. Jeśli potrzebujecie tańszego narzędzia do pracy z materiałami graficznymi być może zainteresuje Was Photoline.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=401

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eeee, całkiem niezłe:) na pewno lepszy od Photoshop Elements, bo przynajmniej ma maski, wg mnie genialna alternatywa jak kogoś nie stać na pełnego photoshopa.

Napisano

minusem jest brak pełnej obsługi tabletu(brak pen preasure chyba że się mylę ale nie znalazłem) i brushe mogłyby chodzić szybciej, oraz być lepszej jakości.

Napisano

program niezły, ale przecież jest darmowy gimp chyba już 2.6 wersja, można ściągnąć skina i będzie wyglądać jak ps3 i najważniejsze darmowy jest polecam każdemu

Napisano

Dla uzaleznionych od interfacu PSa lepszy bedzie GimPhoto. To jest zwykly Gimp z intrfacem i skrotami klawiszowymi bardzo zblizony do PSa.

Napisano

slizgi: Ciśnienie w Tablecie jest obsługiwane, ale trzeba włączyć tą opcję (chociaż nie wiem dlaczego).

Poszukaj w Edit -> Prefeneces -> Extended...

Napisano

happy-angel - stary!!! za tego photo gimpa masz u mnie skrzynke gorzaly!!!!! brawisimo ;) pozdrawiam

Napisano

happy-angel - stary!!! za tego photo gimpa masz u mnie skrzynke gorzaly!!!!! brawisimo ;) pozdrawiam