adek Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Zachęcam do obejrzenia krótkiej animacji autorstwa Alli Sadegiani zatytułowanej "GREED" (animacja została nagrodzona: Animation Mentor prize winner) Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=403
floo Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 bardzo dobre!!! wysoki poziom animacji... ma klimacik i trzyma go od początku do końca... można to przeżyć przy odpowiednim podejściu... pomysł świetny, tyle że końcówka gdy naciska ostatni raz jest zbyt przewidująca...
Kusanagi Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 do mnie nie trafia - zanimowane ladnie oczywiscie ale jakos nie trawie takich pomyslow (ktos mial wizje ktorej ja nie lapie ;)
OmeN2501 Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Nie no zanimowane to jest rewelacyjnie, mimika na samym koncu po portu mistrzostwo A wizja jak to wizja - do niektorych trafia do innych nie
Reanimator Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Ale ze co? Ze albo jestes bogaty, albo jestes hitlerem? ;>
floo Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 do mnie nie trafia - zanimowane ladnie oczywiscie ale jakos nie trawie takich pomyslow (ktos mial wizje ktorej ja nie lapie ;) w jakim sensie nie trafia??? przecież ta animacja świetnie pokazuje emocje... oddaje je tak dobrze że chętnie bym zobaczył cały film w takim wykonaniu... to jest doskonały przykład tego jak bardzo liczy się klimat i ekspresja a nie tylko świetna postać i pomysł... nie bardzo rozumiem z czym masz problem w sensie odbioru??? tą sytuacje można przełożyć na wiele innych. np. zamieniając pryszcze na prochy, itp. zawsze gdy oglądam coś podobnego staram się wczuć w to co autor chce przekazać... przecież to nie musi być odrazu coś banalnego, może to więcej... ;) pozdrawiam! P.s. To tak jak idziesz do kina na horror, można iść się pośmiać i nic nie robić sobie z filmu lub wejść i starać się kupić to co ktoś chce nam sprzedać, a wtedy ocena jest bardziej obietywna...
Reanimator Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 E tam, "przeintelektualizowujesz" ;) Historia, jak ja odbieram, jest strasznie banalna i infantylna. Klimat i animacja bardzo fajne i tyle.
Kusanagi Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 ja po prostu nie rozumiem o co chodzi z tym wciskaniem pryszczy _ nic nie poradze ze jestem prostym czlowiekiem i lubie proste pomysly/
Hendels Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 od interpretacji zalezy ;] floo pisal o prochach a ja mysle ze to sciezki z ktorych ten koles musi wybrac na koncu wybieraA ostatnia :] smierc xd
Gość User190 Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 Animacja postaci fajna, ale całość banalna.
Najt Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 Super! Bardzo fajna animacja i montaż. fajny klimacik!
Temporal Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 "Animacja postaci fajna, ale całość banalna." eee tam odrazu banalna. Banalne to jest jak idzie koles i przewraca sie o skorke od banana.
Gość BiX Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Świetna animacja pod względem technicznym. Ah ta chciwość ;)
Rekomendowane odpowiedzi