Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo dobre!!! wysoki poziom animacji...

ma klimacik i trzyma go od początku do końca...

można to przeżyć przy odpowiednim podejściu...

pomysł świetny, tyle że końcówka gdy naciska ostatni raz jest zbyt przewidująca...

Napisano

do mnie nie trafia - zanimowane ladnie oczywiscie ale jakos nie trawie takich pomyslow (ktos mial wizje ktorej ja nie lapie ;)

Napisano

Nie no zanimowane to jest rewelacyjnie, mimika na samym koncu po portu mistrzostwo

A wizja jak to wizja - do niektorych trafia do innych nie

Napisano
do mnie nie trafia - zanimowane ladnie oczywiscie ale jakos nie trawie takich pomyslow (ktos mial wizje ktorej ja nie lapie ;)

w jakim sensie nie trafia???

przecież ta animacja świetnie pokazuje emocje... oddaje je tak dobrze że chętnie bym zobaczył cały film w takim wykonaniu...

to jest doskonały przykład tego jak bardzo liczy się klimat i ekspresja a nie tylko świetna postać i pomysł...

nie bardzo rozumiem z czym masz problem w sensie odbioru???

tą sytuacje można przełożyć na wiele innych. np. zamieniając pryszcze na prochy, itp.

zawsze gdy oglądam coś podobnego staram się wczuć w to co autor chce przekazać... przecież to nie musi być odrazu coś banalnego, może to więcej... ;)

pozdrawiam!

P.s.

To tak jak idziesz do kina na horror, można iść się pośmiać i nic nie robić sobie z filmu lub wejść i starać się kupić to co ktoś chce nam sprzedać, a wtedy ocena jest bardziej obietywna...

Napisano

E tam, "przeintelektualizowujesz" ;)

Historia, jak ja odbieram, jest strasznie banalna i infantylna.

Klimat i animacja bardzo fajne i tyle.

Napisano

ja po prostu nie rozumiem o co chodzi z tym wciskaniem pryszczy _ nic nie poradze ze jestem prostym czlowiekiem i lubie proste pomysly/

Napisano

od interpretacji zalezy ;] floo pisal o prochach a ja mysle ze to sciezki z ktorych ten koles musi wybrac na koncu wybieraA ostatnia :] smierc xd

Napisano

Animacja postaci fajna, ale całość banalna.

Napisano

Super! Bardzo fajna animacja i montaż. fajny klimacik!

Napisano

"Animacja postaci fajna, ale całość banalna." eee tam odrazu banalna. Banalne to jest jak idzie koles i przewraca sie o skorke od banana.

Napisano

Świetna animacja pod względem technicznym.

Ah ta chciwość ;)