Napisano 10 Listopad 200816 l Witam.. Zrobilem krotka animacje (400 klatek) w 3ds ktora nastepnie wyrenderowalem do plikow .jpg. Zastanawiam sie teraz jak ugrysc Adobe After Effect aby mi zlozyl ladna animacje z 400 klatek... Jak na razie jestem na etapie import-multiple files ... wszelakie wskazowki mile widziane... pozdrawiam !
Napisano 10 Listopad 200816 l Nie wiem jak AE, ale ja robiłem takie coś w Adobe Premiere. Przed importem plików musisz ustawić standardowy czas wyświetlania nieruchomych obrazów. Aby to zrobić dajesz Edit->Preferences->General W polu "still Image Default Duration" wpisujesz "1". Teraz dajesz imort i wybierasz wszystkie pliki a na koniec przeciągasz je na oś czasu. ...no i gotowe.
Napisano 10 Listopad 200816 l import multiple files jest od importowania różnych plików a nie sekwencji. Sekwencje importujesz za pomocą zwykłego import tylko w okienku importu zaznaczasz sequence. Pozdrawiam DaveBorck
Napisano 10 Listopad 200816 l Autor wlasnie .... DaveBorck brakkowalo mi zaznaczenia "sequence" w okienku importu :) dzieki ps.2 hmmm chce zwolnic animacje o 50% wlaczam funkcje "time stretch" ale jakos mi sie czas klipu nie wydluza ??? Wciaz na linii czasu widze 10 sek ... ok juz mam Composition setting -> duration Edytowane 10 Listopad 200816 l przez palmer