Napisano 10 Listopad 200816 l Witam wszystkich. wlasciwie to moja pierwsza animacja ktora zrobilem sam od a do z (story 5 min, obiekty 5 min, materialy, swiatla, rig, animacja i render troszke dluzej ) Uzylem tu Motion Buildera Maya i Combustion. Robiac ten mini projekcik chcialem po prostu sam przejsc przez wiekszosc etapow produkcji (pomysl, modelowanie, materialy, animacja, swiatla, rendering na warstwach i pasach [tylko pare] i kompozycja). wszystkie komentaze mile widzian. dziekuej z gory! http://www.tuminski.pl/images/portfolio/rolling.html Edytowane 10 Listopad 200816 l przez iacu
Napisano 10 Listopad 200816 l Autor a i owszem przysiadlem.....robie pierwsze 3 min "Shadows of the Empire" w roli glownej Boba F. ok 60 ujec. troche to potrwa... narazie ciagle poprawiam animatika...jak skoncze nieomieszkam rzucic to na pozarcie ;) thx
Napisano 10 Listopad 200816 l nienaturalny ruch na początku (jednostajne kręcenie całym ciałem) kulka za wysoko podchodzi w górę nogi trochę przypomina ruchami tego złocistego robota ze star wars. koniec fajnie wyszedł, jak już leży, ten ostatni ruch ręką i iskierki, podoba mi się.
Napisano 10 Listopad 200816 l Hehehe, a mnie sie podoba:) Oczywiscie animacja postaci slabiutka, ale rozbawila mnie ta druga kula :)