Napisano 10 Listopad 200816 l Hi all ! Coś nowego ! Będzie więcej renderów, tak myślę. Jak zwykle max vray ps ale tym razem i lwf jak widać nie wyszło i go nie widać :| czekam na opinie, krytykę i inne ! pozdro !! Edytowane 11 Listopad 200816 l przez Georgas
Napisano 10 Listopad 200816 l razi trochę brak tła, co szczególnie widać na odbiciach w drugim renderze. Laptop szarawy wyszedł, chrom zlewozmywaka i pojemników na przyprawy dziwnie ciemny. Fajny motyw z tym popartem;)
Napisano 10 Listopad 200816 l hi ! Fajnie tylko ziarno na krzeslach i drzwiach troszke daje po oczach a tak to spoko :) ps wiecej zielonego :D edit: Co sie stalo z ta lodowka ?:P brzydka jest :p pozdro ! Edytowane 10 Listopad 200816 l przez hcpiter
Napisano 10 Listopad 200816 l Bardzo fajne renderki. Jako błąd to chyba coś nie tak jest ze stołem - wysokość siedzisk ma 45cm a stół chyba 100cm. Nie wiem czy to wygodne do jedzenia ;) Gniazka jakieś dziwne :) W refleksie "pop artu" widać popularną ostatnio na forum lamkę MOOOI. Brakuje mi błysku w lampach wpustowych, a tak pozatym to gratuluje bardzo dobrego renderu i czekam na dalsze obrazki :) PS. Czy podłoga to teksturka Arroway?
Napisano 10 Listopad 200816 l dobre pro rendery tak mysle, najbardziej mi sie podoba podloga, dobry material
Napisano 10 Listopad 200816 l Moim zdaniem za światło i podłogę należą się brawa :) Reszta po prostu gitez majonez :]
Napisano 10 Listopad 200816 l Autor dzięki chlopaki za komentarze Kubaswielgus to darmowa textura nieco przerobiona :) pozdro Edytowane 10 Listopad 200816 l przez Georgas
Napisano 11 Listopad 200816 l Autor ok chlopaki ! dodałem 2 nowe rendery , więcej nie będzie ;) dzięki Krzysiu !