Napisano 28 Luty 200421 l witam po stracie citroena ax nieopłacało mi sie go zaczynać od nowa, więc zabrałem sie za mercedesa dość starego hyba z 1955r. narazie jest zbyt mało zrobione zeby wam pokazać ale możliwe ze dziś jescze mendzie renderek
Napisano 29 Luty 200421 l ekhm... no jak zamieszczasz post staraj sie cos dodawac zeby mozna bylo poogladac bo sam tekst to nudny do ogladania :(
Napisano 29 Luty 200421 l Już wczoraj miał być renderek jakoś go tu nie widze :P. POZDRO [piwo] http://www.wiejski.tuning.prv.pl-Rulezzzzzz[lol2]
Napisano 29 Luty 200421 l Originally posted by Monster Jak dla mnie post roku [lol2] post roku byl jak gosc chwalil sie ze cos zrobil, ale nie pokaze, bo nie wie czy pokaze i czeka az go bedziemy o to prosic...
Napisano 29 Luty 200421 l Miejmy nadzieję że dziś będzie ten renderek. Bo gdanie o swojej pracy bez pokazania rendera jest nic nie warte
Napisano 29 Luty 200421 l Autor witam sory ze tak długo czekaliście ale jak napisałem pierwszego posta to dopiero zaczynałem robić a teraz już jest troszke ale jescze niekture żeczy muszą byś dopracowane
Napisano 29 Luty 200421 l Poprosze o wylaczenie refleksow i innych takich i dac czysty lakier. Maska jest krzywa i jakios nie za bardzo pasuje do reszty, mi sie wydaje masz fotke tego czegos??
Napisano 29 Luty 200421 l To ma byc SLR hym czy przypadkiem on nie ma dluzszego przodu, ja znam takiego SLR-a :) poprostu cos z proporcjami jest nie tak i wyglada jak bus.
Napisano 29 Luty 200421 l Autor bzyku: wiesz to hyba na nazwie szkicu było źle napisane ale niewiem, a co do tego busa to prawie zgadłeś, poniewarz to jest laweta z merca :P [lol2]
Napisano 29 Luty 200421 l A to ja wiem juz co ty chcesz zrobic:). dodatek do slr-a. :D wiec to jest to.....
Napisano 29 Luty 200421 l muhaha:] Dobre:] A na razie to krzywo troszke, no troszke za bardzo. Pokaż siatke i calyrender
Napisano 29 Luty 200421 l Skoro to nie jest SLR to prosze zmień temat. A co do tego busa to mi się nie podoba (jest okropny).
Napisano 2 Marzec 200421 l Mi sie podoba :P Na razie nie wykryłem żadnych błędów :D.Ale może koledzy z większej półki coś zobaczą [lol2].Mi coś nie pasuje w nadkolach na gorze są proste tak mi sie zdaje ale nie czas na przesądy[lol2].
Napisano 3 Marzec 200421 l O wiele za gęsta siatka w niektórych miejscach (m.in. dolny reflektor). Poza tym błędy przy górnym jak i dolnym reflektorze, nie dawaj renderów z lakierami i zrób zbliżenie na poszczególne części....:D
Napisano 3 Marzec 200421 l siateczka rzeczywiscie za gesta, jakbys zrobil caly samochod z taka siatka i mial jeszcze slabego kompa to nie wiem jakby renderki robil :D na twoim miejscu zaczalbym od nowa bo ten model czarno widze :(
Napisano 3 Marzec 200421 l jak bym go troche zoptymalizowal w miejscach gdzie blacha jest prosta, bo msmooth siateczke zrobi za ciebie gesta :D
Napisano 3 Marzec 200421 l No siateczka troche za gęsta ale jest dobrze [lol2].Tylko mam pewne uwagi. Ale mi sie podoba :D. www.wiejski.tuning.prv.pl - rulezzzzzzz :D
Napisano 3 Marzec 200421 l Veroo czekamy na następne uploady Co z tobą? Czyżbyś przestał już pracować nad tą lawetą. Napisz co sie dzieje z tym autkiem
Napisano 4 Marzec 200421 l No taaaaaa potwierdzam następne renderki :D.NIE WYSTAWIAJ NAM NA PRÓBE [lol2].