Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

po stracie citroena ax nieopłacało mi sie go zaczynać od nowa, więc zabrałem sie za mercedesa dość starego hyba z 1955r.

narazie jest zbyt mało zrobione zeby wam pokazać ale możliwe ze dziś jescze mendzie renderek

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Originally posted by Monster

Jak dla mnie post roku [lol2]

post roku byl jak gosc chwalil sie ze cos zrobil, ale nie pokaze, bo nie wie czy pokaze i czeka az go bedziemy o to prosic...

Napisano

Miejmy nadzieję że dziś będzie ten renderek. Bo gdanie o swojej pracy bez pokazania rendera jest nic nie warte

Napisano

witam

sory ze tak długo czekaliście ale jak napisałem pierwszego posta to dopiero zaczynałem robić a teraz już jest troszke

ale jescze niekture żeczy muszą byś dopracowane

Napisano

Poprosze o wylaczenie refleksow i innych takich i dac czysty lakier.

Maska jest krzywa i jakios nie za bardzo pasuje do reszty, mi sie wydaje

masz fotke tego czegos??

Napisano

To ma byc SLR hym czy przypadkiem on nie ma dluzszego przodu, ja znam takiego SLR-a :) poprostu cos z proporcjami jest nie tak i wyglada jak bus.

Napisano

bzyku: wiesz to hyba na nazwie szkicu było źle napisane ale niewiem, a co do tego busa to prawie zgadłeś, poniewarz to jest laweta z merca

:P [lol2]

Napisano

Mi sie podoba :P Na razie nie wykryłem żadnych błędów :D.Ale może koledzy z większej półki coś zobaczą [lol2].Mi coś nie pasuje w nadkolach na gorze są proste tak mi sie zdaje ale nie czas na przesądy[lol2].

Napisano

O wiele za gęsta siatka w niektórych miejscach (m.in. dolny reflektor). Poza tym błędy przy górnym jak i dolnym reflektorze, nie dawaj renderów z lakierami i zrób zbliżenie na poszczególne części....:D

Napisano

siateczka rzeczywiscie za gesta, jakbys zrobil caly samochod z taka siatka i mial jeszcze slabego kompa to nie wiem jakby renderki robil :D na twoim miejscu zaczalbym od nowa bo ten model czarno widze :(

Napisano

No siateczka troche za gęsta ale jest dobrze [lol2].Tylko mam pewne uwagi.

Ale mi sie podoba :D.

www.wiejski.tuning.prv.pl - rulezzzzzzz :D

Napisano

Veroo czekamy na następne uploady

Co z tobą? Czyżbyś przestał już pracować nad tą lawetą. Napisz co sie dzieje z tym autkiem