Napisano 13 Listopad 200816 l Sko艅czone:) Uzna艂em 偶e nie ma sensu zak艂ada膰 nowego w膮tku:) Licz臋 na Wasze komentarze:) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Witajcie:) W艂a艣ciwie pierwszy oficjalny WIP wi臋c mam trem臋...:) Sp臋dzi艂em oko艂o 3 godzin nad t膮 prac膮.. chcia艂bym osi膮gn膮膰 piekielny klimat i wyko艅czy膰 na cacy t膮 prac臋:) P贸ki co czekam na uwagi i rady co jest teraz 藕le i za co w pierwszej kolejno艣ci si臋 wzi膮膰;) Pozdrawiam:) Edytowane 15 Listopad 200816 l przez RaVirr
Napisano 13 Listopad 200816 l wooow... musia艂em si臋 troszk臋 przypatrze膰 偶eby zobaczy膰 c贸偶 to jest takiego... sam nie wiem co ci powiedzie膰, je艣li chodzi o enviro to jeste艣 lepszy ode mnie... ale obserwowa膰 potrafi臋 tak偶e powiem ci 偶e nie wida膰 tego 偶e ta przepa艣膰 (samob贸jcza) przybli偶a si臋 do widza, a wnioskuj臋 偶e to chcia艂e艣 osi膮gn膮膰... moim zdaniem g贸rna po艂owa w og贸le nie potrzebna wywal j膮 i dopie艣膰 sam d贸艂 i daj wisielca na pierwszy plan... b臋dzie gites
Napisano 14 Listopad 200816 l Autor rosikowski dzi臋ki:) Nie spodziewa艂em si臋 takiej szybkiej odpowiedzi:) Pojecha艂em dalej dopracowuj膮c w pierwszej kolejno艣ci g贸r臋, ale jeszcze si臋 zastanowi臋 jak to rozegram:
Napisano 14 Listopad 200816 l Cze艣膰, 聽 Zr贸偶nicuj temperatury zar贸wno w ch艂odach ( b艂臋kit), jak i ciep艂ach ( czerwie艅). To zestawienie kolorystyczne ( akurat ten karmin i ten b艂臋kit jest z艂e, je艣li Ci chodzi艂o o nadanie wra偶enia gor膮ca, 偶aru) Lepiej oddaj膮 to oran偶 i ziele艅, ale te偶 z szerszym wachlarzem gamy kolorystycznej. Popatrz sobie na pracki Omena, tam masz niemal doskona艂y przyk艂ad oddania piekie艂kowo-wulkanicznej atmosfery. On to chyba robi najlepiej.
Napisano 14 Listopad 200816 l no jakby ju偶 ta g贸ra ju偶 dalej jest (przez to 偶e na d贸艂 spada wi臋cej 艣wiat艂a z tej g贸ry) mo偶e daj ma艂ego blura na przestrze艅 kt贸ra jest oddalona ? i tak jak Lacedemon napisa艂 zr贸偶nicuj barwy...
Napisano 14 Listopad 200816 l a ja nie rozumiem jak ta gora przechodzi w dol;/ dla mnie to sa dwa zupelnie rozne obrazki....
Napisano 14 Listopad 200816 l a ja nie rozumiem jak ta gora przechodzi w dol;/ dla mnie to sa dwa zupelnie rozne obrazki.... mam podobne wra偶enie ravir znowu bawi si臋 nie wykre艣laj膮c wcze艣niej perspektywy....
Napisano 14 Listopad 200816 l Mi to przypomina plansze w liero albo wromsach 1 (pikselki!), tylko nie wiem gdzie g贸ra, a gdzie d贸艂 i o co w og贸le tutaj chodzi :D
Napisano 14 Listopad 200816 l Autor Zmieni艂em troch臋 konwencj臋 i zr贸偶nicowa艂em czerwie艅: Mam nadziej臋, 偶e teraz lepiej wygl膮da (?) :)
Napisano 14 Listopad 200816 l Gbyby nie ta trawa, to mi podoba艂oby si臋 to baaaaardzo :D fajne kolory i te pikselki (tylko ja je widz臋? ogromne s膮 :P) taki starodawny styl, ale fajny bardzo :D W tym o co艣 ma chodzi膰? Je艣li nie to te gwiazdy mog艂e艣 sobie darowa膰 i przyci膮膰 prac臋 :)
Napisano 14 Listopad 200816 l Autor Plan by艂 niecny: mia艂 by膰 taki przekr贸j, od piek艂a przez ziemie i do nieba.. jednak ju偶 teraz wiem, 偶e tego raczej nie zrealizuje (musz臋 po艣wi臋ci膰 czas na nauk臋 :/)..Tak wi臋c dopracuje to co ju偶 teraz jest i wsio:) Ju偶 skadrowa艂em, wyeliminowa艂em t膮 pseudo traw臋 i jad臋 dalej:) 聽 Ps. O jakie piksele chodzi? Bo ja nic nie widz臋...
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto