RaVirr Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 (edytowane) Skończone:) Uznałem że nie ma sensu zakładać nowego wątku:) Liczę na Wasze komentarze:) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Witajcie:) Właściwie pierwszy oficjalny WIP więc mam tremę...:) Spędziłem około 3 godzin nad tą pracą.. chciałbym osiągnąć piekielny klimat i wykończyć na cacy tą pracę:) Póki co czekam na uwagi i rady co jest teraz źle i za co w pierwszej kolejności się wziąć;) Pozdrawiam:) Edytowane 15 Listopad 2008 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 wooow... musiałem się troszkę przypatrzeć żeby zobaczyć cóż to jest takiego... sam nie wiem co ci powiedzieć, jeśli chodzi o enviro to jesteś lepszy ode mnie... ale obserwować potrafię także powiem ci że nie widać tego że ta przepaść (samobójcza) przybliża się do widza, a wnioskuję że to chciałeś osiągnąć... moim zdaniem górna połowa w ogóle nie potrzebna wywal ją i dopieść sam dół i daj wisielca na pierwszy plan... będzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Listopad 2008 Autor Share Napisano 14 Listopad 2008 rosikowski dzięki:) Nie spodziewałem się takiej szybkiej odpowiedzi:) Pojechałem dalej dopracowując w pierwszej kolejności górę, ale jeszcze się zastanowię jak to rozegram: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Szczerze to ta góra wydaje mi się bliżej obserwatora niż dół ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Listopad 2008 Autor Share Napisano 14 Listopad 2008 Lepiej z przestrzennością?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Cześć, Zróżnicuj temperatury zarówno w chłodach ( błękit), jak i ciepłach ( czerwień). To zestawienie kolorystyczne ( akurat ten karmin i ten błękit jest złe, jeśli Ci chodziło o nadanie wrażenia gorąca, żaru) Lepiej oddają to oranż i zieleń, ale też z szerszym wachlarzem gamy kolorystycznej. Popatrz sobie na pracki Omena, tam masz niemal doskonały przykład oddania piekiełkowo-wulkanicznej atmosfery. On to chyba robi najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 no jakby już ta góra już dalej jest (przez to że na dół spada więcej światła z tej góry) może daj małego blura na przestrzeń która jest oddalona ? i tak jak Lacedemon napisał zróżnicuj barwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 a ja nie rozumiem jak ta gora przechodzi w dol;/ dla mnie to sa dwa zupelnie rozne obrazki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 a ja nie rozumiem jak ta gora przechodzi w dol;/ dla mnie to sa dwa zupelnie rozne obrazki.... mam podobne wrażenie ravir znowu bawi się nie wykreślając wcześniej perspektywy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Mi to przypomina plansze w liero albo wromsach 1 (pikselki!), tylko nie wiem gdzie góra, a gdzie dół i o co w ogóle tutaj chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Listopad 2008 Autor Share Napisano 14 Listopad 2008 Zmieniłem trochę konwencję i zróżnicowałem czerwień: Mam nadzieję, że teraz lepiej wygląda (?) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Gbyby nie ta trawa, to mi podobałoby się to baaaaardzo :D fajne kolory i te pikselki (tylko ja je widzę? ogromne są :P) taki starodawny styl, ale fajny bardzo :D W tym o coś ma chodzić? Jeśli nie to te gwiazdy mogłeś sobie darować i przyciąć pracę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Listopad 2008 Autor Share Napisano 14 Listopad 2008 Plan był niecny: miał być taki przekrój, od piekła przez ziemie i do nieba.. jednak już teraz wiem, że tego raczej nie zrealizuje (muszę poświęcić czas na naukę :/)..Tak więc dopracuje to co już teraz jest i wsio:) Już skadrowałem, wyeliminowałem tą pseudo trawę i jadę dalej:) Ps. O jakie piksele chodzi? Bo ja nic nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi