Napisano 14 Listopad 200816 l Witam, zaczalem sobie samodzielnie modelowac juz bez tutaka beemke, i pierwszy problem jaki mi sie pojawia to z blueprintami, zgadzaja mi sie zawsze 2 wymiary a trzeci to juz nie bardzo, blueprinty robilem w photoshopie przy uzyciu linijki wiec chyba dokladnie, a tu mam takie rozbieznosci, np zgadza mi sie gora, i bok, ale front juz nie, zawsze dwa wymiary ani nie 3, na ile dokladnie sa te blueprinty? i czy taka maska do bmw moze byc? Dziekuje za wszelakie podpowiedzi.
Napisano 14 Listopad 200816 l Na razie mało. Co do blueprintów to chyba nigdy nie zgadzają się w 100%.
Napisano 14 Listopad 200816 l blood brother co ty gadasz? wystaczy je ladnie poustawiać w 3d i shopie spr do linijek :P No jak na razie to mało:/ człowieku jak ty mozesz pracować z tym czymś po prawej na górze viewportu ? tylko nie mów ze urzywasz nav bara jeszcze ? to w maxie 2009 to totalny niewypał jak dla mnie
Napisano 14 Listopad 200816 l zejdźcie z cube'a. to chyba indywidualna decyzja czy używać czy nie?ja tam nawet z cuba korzystam
Napisano 15 Listopad 200816 l Autor Dalem sobie spokoj z bmw, gdyz nie moge dopasowac dobkladnie blueprintow a bez tego jak wiadomo ani rusz :) a probowalem roznych i zawsze bylo cos nie tak:/. Wizalem sie wiec za audika, i dochodze do wioska ze czlowiek to chyba nie ma talenta, co myslice o tej siateczce? Wogole co innego robic samemu a co innego z tutka. Samemu strasznie ciezko :( Pozdro.