Napisano 18 Listopad 200816 l Obawiam się, że większość osób które znają się na wizualizacjach nawet nie zagląda do działu ogłoszeń. Zapraszam więc do zapoznania się z tym tematem. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=54594 Myślę, że jest to coś dużo ciekawszego i na innym poziomie od innych ogłoszeń. A jeżeli nie jest to niech moderator usunie ten post. Co prawda Film jest Work In Progress więc nawet się zgadza :) Pozdrawiam
Napisano 18 Listopad 200816 l lepiej przenies do dzialu animacja - dobra rada:) A co do filmu to zapowiada sie ineteresujaco
Napisano 18 Listopad 200816 l Musze przyznać, że macie wspaniały ruch kamerą, świetnie przedstawiacie sceny i życze wam samych sukcesów. Sam interesuje się reżyserią i żałuje, że nie wziołem się za grafike kilka lat wcześniej, bo wtedy może mógłbym wam pomóc. A teraz moge jedynie powiedzieć, że odwalacie Panowie świetną robote.
Napisano 18 Listopad 200816 l Z.F. Genom-Scenariusz został stworzony na podstawie opowiadania znanego polskiego pisarza fantastyki naukowej Janusza A. Zajdla.Które to opowiadanie,jeśli można wiedzieć ?
Napisano 18 Listopad 200816 l Autor keraj37- Dzięki za radę, w filmie są prawie wyłącznie rendery architektury, pod gotową ścieżkę ruchu kamery. Więc umiejętność animacji nie jest najważniejsza. Santi_Animator- Dzięki, mam nadzieję, że dlatego ten film zostanie zauważony. zeet- Tę informację zdradzimy tylko tym osobą z którymi zaczniemy współpracę. adam_m- Nie ma takiej możliwości, żeby nie wyszło, zdjęcia ukończone w 95% teraz musimy zrobić tylko postprodukcję. Możemy ją zrobić w 3miesiące ale możemy również męczyć rok. Nie ma terminów ważne żeby zrobić to dobrze. Na szczęście powoli zgłaszają się osoby od 3d dlatego bardziej wierzę w te 3miesiące niż rok.