Napisano 19 Listopad 200816 l cześć! Bardzo mi zależy by POMAŁU opanować coś takiego : , może ktoś już to osiągnął i zdradziłby gdzie pobierał nauki? Czy myślicie że ten tutorial wystarczy? http://www.3dmastermind.com/
Napisano 19 Listopad 200816 l Ta.. wystarczy. Koles bardzo konkretnie i sprawnie tlumaczy co, jak i dlaczego. Jak przerobisz plytke to bedziesz w stanie przygotowac postac do produkcji na poziomie hmm.. podstawowym. Czego koles nie omawia tam.. to bardziej zaawansowanych i zlozonych problemow. Minusem tez jest klucz licencyjny, ktory ci on osobiscie przydziela i tylko na jednago kompa. Jak ladnie poprosisz to dostaniesz drugi jak kiedys zmienisz maszyne. W porownaniu z innymi tutami darmowymi i platnymi tutaj masz wszystko omowione od a do z.. i to bardzo szybko. Po 7dniach takiej lektury powinienes juz umiec zrobic cala postac. Kozystajac z okazji panie michaleO, chcialem sie zapytac odrazu o taka mala rzecz. Kiedys sto lat temu w wolnych dyskusjach zalozyles jakis tam watek artystyczny.. i wychwalales wsumie nie jednego kolesia ale mi chodzi o takiego jednego. Niestety nie mam glowy do nazwisk i za cholere nie moge znalezc ani jego ani tego watku juz. Chodzi o artyste wspolczesnego.. ktory wsumie maluje.. chyba jakies grafiki cos tam struga. Jedna z prac byl zdaje sie taki napomowany Batman.. z perspektywy lekko od dolu. Strona bardzo fajna byla. Pamietasz moze jak sie ten koles nazywal albo gdzie moge tego szukac wogole?
Napisano 19 Listopad 200816 l Autor Dzieki za odpowiedz....a niejaki MichalO to Brat kuzyna mojej ciotki a nie ja ;) Niestety nie kojarzę tego artysty ani stronki.... ps. MichalO, prosił mnie abym przeprosil Was ...chłopak w nerwach nie przewidział że "sprzątając" po sobie usunie równierz Wasze posty. Na szczęscie już kupił sobie w opactwie Tynieckim cherbatkę ziołową... Edytowane 19 Listopad 200816 l przez Brat kuzyna mojej ciotki