Napisano 29 Luty 200421 l Hej :) Oto pierwszy z obiektow Science Fiction Jak zrobie cos nowego to tu wrzuce :P
Napisano 29 Luty 200421 l Obiekt ubogi - ale teksturka znów barzdo go ozywia - jak dla mnie pierwsza klasa:) Pozdr giorgione
Napisano 29 Luty 200421 l Autor :) Ano ubogi bo to low poly w koncu.. i wiecej szczegolow w modelu tutaj nie chcialem.. :P
Napisano 29 Luty 200421 l nom fajny fajny, tylko mam obawy czy tam sie reka zmiesci i czy sie nie bedzie slizgac bo nie ma zadnej raczki :)
Napisano 1 Marzec 200421 l Projekt obiektu nieprzemyślany. Model efekciarsko przekombinowany, przez to powstały błędy logiczne.
Napisano 1 Marzec 200421 l Moim zdaniem rączka za cienka a osłona cyngla za gróba. Rączka też jest za mała Texturki spoko można by dodać jakieś osmalenia po wystrzałach na lufie.
Napisano 1 Marzec 200421 l Cytat Oryginalny post darkelf ale za to przerobiony przez KulexY a kto mowi ze to bron :| Hmmm.. Mi to troche przypomina podstawke pod filizanke kawy :D:D:D
Napisano 1 Marzec 200421 l Autor Uh aha :) no wlasnie bron nie jest przeznaczona dla czlowieka pozatym przekombinowanie na planecie z ktorej owa bron pochodzi jest dzis w modzie... ehh ciagle sie tam przesadza i dodaje mase elemetnow byleby tylko przyciagnac uwage klienta i sprzedac jak najwiecej sztuk.. chodz ten model akurat nie nalezy do najdrozszych :)...wazne ze fajnie wyglada :)...Bron spelnia rowniez dodatkowa funkcje samozadawalacza i posiada wbudowany system wibrujacy dostosowujacy sie do uzytkownika... sa tez modele ktore spelniaja role nocnika - jednak w tym modelu zrezygnowano z tej funkcji :)
Napisano 1 Marzec 200421 l Autor Eno.. highpoly to przeslosc :) kiedys robilem tylko hp :) hmm moze czas wrocic? :D Ehh nawet tesknie do hp i do tych wszystkich renderow...scen.. efektow :) Odkad zaczalem lp robic czyli 1,5 roku temu nie robilem nic innego [lol2]
Napisano 9 Marzec 200421 l a no bohatera [piwo] ale MaggeM powiem Ci szczerze że Twoje modele i textury baaardzo mi się podobają ale only w climacie fantasy...hi techowe modele jush mniej...i texturki choć pomysłowo oświetlone nie przemawiają do mnie...a może to tylko dlatego że ten modelik taki malutki i nie pozorny...może się czepiam :) pozdrawiam...
Napisano 10 Marzec 200421 l Texturki naprawe super-model już nie:P Nawet nei wiem jak by to ktoś mial trzymać...