bartonfink Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 Hej a wiec tak kilka faktow 1 rysunek ma ponad 2 latka i dozo przeszedl wiec nie dziwcie sie jakosci 2 nie byl na poczatku utrwalony i dlatego jest rozmazany (no i niestety poplamiony :( ) 3 Jest to rysowane \"z patrzenia\" ( rysunek w pewnej ksiazce o duchach (moge podac autora ksiazki jak byc o i tytul oczywiscie)) nieznam autora rysunku ale widzialem to jeszcze gdzies w internecie (swoja droga gdy to rysowalem to jeszcze netu nie mialem ) 4 troche glopio mi to tu wzucac ale niestety niemam jak zeskanowac swoich rysunkow (format A3 - nie spotkalem sie z takim skanerem w moim miescie a szkoda by mi bylo troche ciac moje wypociny ale gdy tylko cos wykombinmuje yto cos jeszcze podesle ) 5 Pomysl napewno nie jest muj ale zapewniam troche mojej inwencji(w przeciwnym razie nie wrzucil bym tu tego) w tym jest (choc staralem sie oddac jak najwierniej oryginal) poniewaz rysunek na ktory sie patrzylem bykl okolo 3 razy mniejszy od tego co jest tu ponizej :) pozdro
saygon Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 mi sie podoba.a codo s,anera to jest inny sposób. saknuj kawalkami a potemsklejaj w photoshopie. ja takrobie z palnami modelarskimi i wychodzi.
bartonfink Napisano 27 Listopad 2002 Autor Napisano 27 Listopad 2002 Myslalem i otym ale niestety przy takim skanowaniu po 1 byly by znieksztalcenia a po 2 (wazniejsze ) jesli chcial bym to jako tako zeskanowac to musial bym tak czy siak zgioac rysunki a tego niestety wolal bym uniknac :( mysle jednak ze jak zskseruje i poznije zeskanuje przeciety na pol rysunek to na jakosci zbytnio on nie straci bo tak czy siak to jest tylko olowek pozyjemy zobaczymy :) narzie skupiam sie na bitwie pozdro all
Gotham Napisano 1 Grudzień 2002 Napisano 1 Grudzień 2002 Mocne ;). Tyle ci powiem i licze na wiecej. No tak, ale to bylo 2 lata temu... Wrzuc cos swierzutkiego ;).
saygon Napisano 1 Grudzień 2002 Napisano 1 Grudzień 2002 jak zdejmiesz górna pokrywe to nie muszisz a znieksztalcenia sa tylko na bokach. mi sie ladnie zeskanowalo. na serio to da sie zrobic.
ramze Napisano 1 Grudzień 2002 Napisano 1 Grudzień 2002 Rysunek połóż na skanerze i nie zamykaj klapki. Postaraj sie w miarę możliwo¶ci docisnać obrazek do szyby tak aby nie pogi±ć (bo po co gi±ć) następnie na papier połóż ręcznik i skanuj. Potem retusz w ps i pokazuj, ale to jest cholernie czasochłonne, bedzie trzeba kilka obrazków ze sob± poł±czyć !!!!
Leviathan Napisano 26 Grudzień 2002 Napisano 26 Grudzień 2002 A ja wim co to jest :P okładka z płytki zespoły Blind gaurdian z albumu Follow The Blind z roku 1989 :D http://www.blindguardian.fan.pl/
bartonfink Napisano 26 Grudzień 2002 Autor Napisano 26 Grudzień 2002 Dobrze wiedziec :) no ale wkocu podkreslalem ze to malpowane i ze autpora nieznam :) (ps a to ze jest na ich okladce to nieznaczy ze to ich - sprawdze to pozniej) ;P
Leviathan Napisano 26 Grudzień 2002 Napisano 26 Grudzień 2002 Im robił okładki podobno dobry niemiecki grafik nie pamietam imienia ale cos gdzies o tym czytałęm jak znajde to podesle i to chyba było specjalnie dla nich rysowane ale nie dam głowy na 80% :)
Rekomendowane odpowiedzi