sinkit Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 mam pomysl ale to musial by sie zajac ktos kto sie dobrze zna na maxie a nawet bardzo dobrze. chodzimi o to zeby zrobic taki jakby opis 3d maxa, opis funkcji, co z czym dziala. wiem ze to jest bardzo duzo pracy, ale bardzo by cos takiego pomoglo nowym uzytkownikom. Ja jestem nowy w 3d max i nie znam sie bardziej jak niektorzy tutaj. To jest tylko propozycja jakby ktos chcial to moglby cos takiego zrobic.
Nimrod Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Przerób maxowego helpa będziesz już dużo wiedział. Są książki np. z serii Po prostu, gdzie niby są opisane wszystkie funkcje (przynajmniej większość), ale to straszna lipa, bo nikt nie zapamięta co jest do czego i co się z czym je. A maxowy help na początek to bardzo dobra sprawa.
kulexy Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 mysle ze nikt raczej nie podjal sie takiego zadania jezeli znasz angielski to w HELPie jest wszystko czego potrzebujesz, a jezeli nie - zostaje ci slownik , albo Poczciwy Cudowny ENGLISH TRANSLATOR :D
Loozack Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 tutoriale, tutoriale i jeszcze raz tutoriale :) [piwo] P.S. jak możesz nie mieć helpa ?? :|
kozioo Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 maxa 6 mozna sciągać samego. Helpa trzeba osobno.
Rekomendowane odpowiedzi