Edek z Kredek Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Witam przedstawiam wizkę kabiny prysznicowej, projekt nie mój ja to tylko prezentuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 malo widac na tym rendeze, mogl bys pokazac inne ujecie i cos o nim napisac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edek z Kredek Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 hmm.. 3ds max, Vray, Ps Co do całej kompozycji chodziło mi przede wszystkim o to, żeby model był dobrze ukazany i poprawnie doświetlony. Inne ujęcia.. musiałbym dorenderować, co do rozdziałki, no niestety, nie mam sprzętu żeby ukazać model w 16000x12000 w tej i tak, na moim złomie trochę to trwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Mi się bardzo podoba, gładziutko, dobry dobór materiałów, fajne studio. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 troche aa siadlo ale ogolnie nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Przyjemne. Ładny model. AA słabe i wygląda to tak jakbyś renderował z wyłączoną opcją Sub-pixel mapping. Widać to na elementach metalowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 ladny obiekt, render i materialy az chcialo by sie wziasc w nim szybki prysznic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi