Kuciel Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 postanowilem zrobic piwnice jaka mam u siebie w budynku, moze wydawac sie ciemno, ale tak jest naprawde(nawet po wlaczeniu swiatla), jesli jednak ktos bedzie chcial jasniejszego rendera to moge zrobic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Za skomplikowane to nie jest ale mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelart Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 klimat piwnicy jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 ladne, ladny render przyzwoite materialy jedyne co mi sie rzucilo w oczy to to ze korytarz jest za szeroki (moim zdaniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Calkiem fajna scena, ale za malo tam obiektów...Przydała by się jakaś beczka ( z winkiem :P), ziemniaki :P, itp. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 dzieki wszystkim za komentaze Master Kielbaster - hehe w mojej piwnicy niema nic skomplikowanego a mialem ochotke zrobic wlasnie ja :) Gel_Art - dziekowac :D Falcrum - moze przerobie to na jakas wypelniona beczkami z Piwem :P piwniczke, ale chyba lepiej bedzie zrobic nowa :) t0m3k - tez mi sie wydaje ze troche za szeroka ale sam ja taka zrobilem, bo jak zrenderowalem jak jeszcze byla waska to niezaciekawie bylo a tak bardziej mi sie spodobalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 bardzo, bardzo... fajna piwniczka.... (podobna do tej ktora mam w bloku... tylko u mnie jest zacznie ciemniej...) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Może dorób kota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelart Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 o ! kot to by nadal temu jakiegos dynamizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 ale taki kot z oberwany ogonem i nadszarpnietym uchem:) generalnie praca ladna i ma swoj klimacik- podoba mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi