Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

postanowilem zrobic piwnice jaka mam u siebie w budynku, moze wydawac sie ciemno, ale tak jest naprawde(nawet po wlaczeniu swiatla), jesli jednak ktos bedzie chcial jasniejszego rendera to moge zrobic :)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladne, ladny render przyzwoite materialy jedyne co mi sie rzucilo w oczy to to ze korytarz jest za szeroki (moim zdaniem)

Napisano

Calkiem fajna scena, ale za malo tam obiektów...Przydała by się jakaś beczka ( z winkiem :P), ziemniaki :P, itp.

Pozdr

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za komentaze

Master Kielbaster - hehe w mojej piwnicy niema nic skomplikowanego a mialem ochotke zrobic wlasnie ja :)

Gel_Art - dziekowac :D

Falcrum - moze przerobie to na jakas wypelniona beczkami z Piwem :P piwniczke, ale chyba lepiej bedzie zrobic nowa :)

t0m3k - tez mi sie wydaje ze troche za szeroka ale sam ja taka zrobilem, bo jak zrenderowalem jak jeszcze byla waska to niezaciekawie bylo a tak bardziej mi sie spodobalo :)

Napisano

bardzo, bardzo... fajna piwniczka.... (podobna do tej ktora mam w bloku... tylko u mnie jest zacznie ciemniej...)

:)

Napisano

ale taki kot z oberwany ogonem i nadszarpnietym uchem:) generalnie praca ladna i ma swoj klimacik- podoba mi sie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności