Nash23 Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Witam. Jak już wspomniałem w poprzednim moim poście jestem nowy w wiz zewnętrznych. Jednak dzięki takim userom jak Loki można iść dalej. Teraz trawka chyba lepsza. Lis - mam nadzieje że w tych 300 domkach w katalogu nie znajdziesz czegoś podobnego :P -wybacz. PS Projekt nie mój. Pozdrawiam
Lis Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 takich nie było :) Okej to powytykam. Fajnie trawwa z przodu wyszła, można by poprawić trochę kolor. Tafla wody nienaturalna, a przynajmniej ja takiej nie widziałem nigdy. Powinieneś zarysować jakąś fakturę wody, tutaj poprosu jest płaska powierzchnia z glosem. w dodatku czarna, powinieneś przepuścić trochę światła pod spód. W domku ciemno jak diabli. a nie powinno. ładnie by wyglądały również jakieś firanki, coś za oknami zaraz. Tło, chmury. brzydkie, rozciągnięte i w ogóle.
Filip Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 witam Wymienić wodę i tło i bedzie super vizka. Pozdrawiam
Ufol Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 to jeżiorko wygląda jakby w nim była ropa a nie woda :) spróbój zmniejszyć ziarnistość trochę i tego glossa, i daj na bumpa/dispa jakąś mapkę, może zwykła proceduralna "waves" będzie dobrze wyglądać?
pressenter Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Pomijam fakt, że światło nie w moim stylu, ale coś tutaj jest nie tak. Tzn brakuje jakiejść wyrazistości. Jakiego filtra AA używasz? Może jakieś detail enchencement w Irr włącz czy coś? I dlaczego w środku tak ciemno? Trawka dużo fajniejsza niż w poprzednim. ;) Lis: To się szum chyba mówi, ale ja się nie znam, mogłem się pomylić. :P
Edek z Kredek Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Pomijając to co juz zostało "wytknięte" too.. troche GI masz za duże, widać to po tym jak trawa odbija się na spodniej części dachu.
Rekomendowane odpowiedzi