pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 (edytowane) Witam, postanowiłem umieścić wizualkę kościoła którą niedawno robiłem. Obiekt jest w całości ukończony ale dzisiaj umieszczę tylko ten jeden render, w najbliższym czasie umieszcze resztę. Pozdrawiam Edytowane 10 Grudzień 2008 przez pomier
Sebastian Ozga Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Modelik taki bardzo ogólny, bez detalu i takie sobie materiały - rozumiem, że wrzucone "pod render". Olej na razie materiały, dokończ najpierw modelik, bo może być z tego całkiem sympatyczna praca. Dwie prace w tym samym czasie? Mam nadzieję, że dokończysz obie :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Edit: Widzę, że nawet więcej niż dwa :)
pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 wieczorkiem umieszcze więcej renderów z detalami a kościólek powstał w sierpniu ale nie było kiedy się pochwalić. pozdrawiam
eco Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 ...ogonie prosty -to kosciol garnizonowy?- cos mi sie widzi ze podwojny helm wiezy jest zbyt niski-
adam_m Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Nie lubię takiej perspektywy, mam wrażenie ze zaraz się zawali do środka ;) Na zlecenie to robisz czy tak jak ja dla hobby? Pozdr.
pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 wszystkie budynki to zlecenia wykonuje wizualki oswietleń nocnych
pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 tak to koś. garnizonowy, niestety finałowych renderów nocnych nie mogę wam pokazac. pozdrawiam
claude Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Pewnie do celów pokazania oświetlenia wystarczy! Ale można by to podciągnąć. Pozdrawiam
pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 wszystkie z obiektów które robie mozna podciągnąc i zrobic cos fajnego ale jak jest nieraz naklad pracy to się robi to co jest tylko potrzebne bez zabawy. za pare minut umieszcze render w dużej rozdziałce budynku Wyższego śeminarium Duchownego, tam jest troche szczegulów to i fajniej wygląda.
adam_m Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Z materiałami nie zaszalałeś ;) Cegła w jaki wątek się układa? Chyba żaden. Widzę same wozówki. 20 lat temu możnaby się zachwycić, na teraz trochę mało.
pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 heeh spoko jak znajde trochę czasu wolnego to zapewne wrócę do tego projektu i go wypicuje.
Rekomendowane odpowiedzi