Napisano 10 Grudzień 200816 l Witam, postanowiłem umieścić wizualkę kościoła którą niedawno robiłem. Obiekt jest w całości ukończony ale dzisiaj umieszczę tylko ten jeden render, w najbliższym czasie umieszcze resztę. Pozdrawiam Edytowane 10 Grudzień 200816 l przez pomier
Napisano 10 Grudzień 200816 l Modelik taki bardzo ogólny, bez detalu i takie sobie materiały - rozumiem, że wrzucone "pod render". Olej na razie materiały, dokończ najpierw modelik, bo może być z tego całkiem sympatyczna praca. Dwie prace w tym samym czasie? Mam nadzieję, że dokończysz obie :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Edit: Widzę, że nawet więcej niż dwa :)
Napisano 10 Grudzień 200816 l Autor wieczorkiem umieszcze więcej renderów z detalami a kościólek powstał w sierpniu ale nie było kiedy się pochwalić. pozdrawiam
Napisano 10 Grudzień 200816 l ...ogonie prosty -to kosciol garnizonowy?- cos mi sie widzi ze podwojny helm wiezy jest zbyt niski-
Napisano 10 Grudzień 200816 l Nie lubię takiej perspektywy, mam wrażenie ze zaraz się zawali do środka ;) Na zlecenie to robisz czy tak jak ja dla hobby? Pozdr.
Napisano 10 Grudzień 200816 l Autor wszystkie budynki to zlecenia wykonuje wizualki oswietleń nocnych
Napisano 10 Grudzień 200816 l Autor tak to koś. garnizonowy, niestety finałowych renderów nocnych nie mogę wam pokazac. pozdrawiam
Napisano 10 Grudzień 200816 l Pewnie do celów pokazania oświetlenia wystarczy! Ale można by to podciągnąć. Pozdrawiam
Napisano 10 Grudzień 200816 l Autor wszystkie z obiektów które robie mozna podciągnąc i zrobic cos fajnego ale jak jest nieraz naklad pracy to się robi to co jest tylko potrzebne bez zabawy. za pare minut umieszcze render w dużej rozdziałce budynku Wyższego śeminarium Duchownego, tam jest troche szczegulów to i fajniej wygląda.
Napisano 10 Grudzień 200816 l Z materiałami nie zaszalałeś ;) Cegła w jaki wątek się układa? Chyba żaden. Widzę same wozówki. 20 lat temu możnaby się zachwycić, na teraz trochę mało.
Napisano 10 Grudzień 200816 l Autor heeh spoko jak znajde trochę czasu wolnego to zapewne wrócę do tego projektu i go wypicuje.