Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

konrad11 - dzięki, fakt z żołnierzem za mało zróżnicowałem walor.

xmichalinx - można, można :] to moja ulubiona zabawa ostatnio

twi - you're right, ale u mnie na monitorze jakoś to w oczy specjalnie mocno się nie rzuca

dziś wrzucam przemalowany kadr i jakąś fiksację z custom brushami i texturami-pierwsza skończona próba, miał być jakiś mech a wyszło niby lądowisko. W sumie straciłem trochę kontrolę nad tym co robię w pewnym momencie aaaale... może ktoś mądrzejszy ode mnie coś powie na temat

36417899.jpg

sajho16.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 17,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cześć wszystkim ! Wracam po 11 latach 😄😄😄 Dzięki uprzejmości Adka udało mi się odzyskać moje stare konto. Ostatnie 11 lat to DG i 2 synów, więc nie było czasu na hobby. Co za tym idzie dalej nie

• Aż się zachciało dzieci robić xD Pamiętaj, nigdy nie jest za późno, a z dzisiejszymi możliwościami to bardzo dobry moment na powrót 🙂  Ładny obrazek, zmieniłbym jedynie kompozycję- trochę zbliżyłbym

• dzięki 🙂 thx, działalność gospodarcza 😛 Plus jest taki że już urosły na tyle że mam wolne wieczory więc... do roboty 🙂 Dzięki za uwagi, kompozycja to coś nad czym będę starał się prac

Posted Images

Napisano
  • Autor

Cześć wszystkim !

Wracam po 11 latach 😄😄😄 Dzięki uprzejmości Adka udało mi się odzyskać moje stare konto. Ostatnie 11 lat to DG i 2 synów, więc nie było czasu na hobby. Co za tym idzie dalej nie umiem w rysunki i 3d tak jakbym chciał, a chciałbym przynajmniej tak z 2% takiego skilla mieć jak Maciej Kuciara. Wtedy pójdę do piachu będąc pewnym że nie zmarnowałem życia totalnie 😛 Widziałem, że stara gwardia nie próżnowała, pojawiły się softy nowe, zawsze lubiłem nowe softy więc na restart wrzucam zeszłotygodniowego maziańca Blender+photoshop+mixamo. Proszę miejcie litość, jestem już starym schorowanym dziadem 😛 

2.jpg

Napisano
7 godzin temu, żółty napisał:

Ostatnie 11 lat to DG i 2 synów, więc nie było czasu na hobby. Co za tym idzie dalej nie umiem w rysunki i 3d tak jakbym chciał, a chciałbym przynajmniej tak z 2% takiego skilla mieć jak Maciej Kuciara. Wtedy pójdę do piachu będąc pewnym że nie zmarnowałem życia totalnie 😛 

Aż się zachciało dzieci robić xD Pamiętaj, nigdy nie jest za późno, a z dzisiejszymi możliwościami to bardzo dobry moment na powrót 🙂 
Ładny obrazek, zmieniłbym jedynie kompozycję- trochę zbliżyłbym kamerę na główną część akcji czyli ludzików wkraczających do pomieszczenia. Tak to ciut za dużo nudnej uliczki, która w sumie nic nie wnosi do historii. 

Napisano
  • Autor
17 godzin temu, KLICEK napisał:

o witamy witamy 😄 

Obrazeczek kozacki 🙂

dzięki 🙂

13 godzin temu, michalo napisał:

Helloł.

Fajny koncepcik. DG to digital gaming? 😉

thx, działalność gospodarcza 😛

10 godzin temu, RaVirr napisał:

Aż się zachciało dzieci robić xD

Plus jest taki że już urosły na tyle że mam wolne wieczory więc... do roboty 🙂

Dzięki za uwagi, kompozycja to coś nad czym będę starał się pracować najmocniej teraz. Miałem w planie jakieś zwłoki w workach z prawej albo na 1 planie, lekko schowane/nieoczywiste z jakimiś delikatnymi plamkami krwi/śladami delikatnie do nich prowadzącymi ale nie siedziało mi coś po drodze. Może to jeszcze podmaluję potem.

10 godzin temu, RaVirr napisał:

nigdy nie jest za późno, a z dzisiejszymi możliwościami to bardzo dobry moment na powrót

So true, blender, gumroad, youtube, możliwości są ogromne. 11 lat temu też były ale trzeba było minimalnie pogrzebać w necie żeby się dokopać ( conceptart.org.. chlip ) Natomiast teraz naprawdę już chyba nie ma wymówek. Wszystko jest na wyciągnięcie ręki. No i teraz wiem dokładnie co chcę robić / osiągnąć i czego konkretnie się uczyć.

Napisano

Obrazek fajny, super ze ludzie wracaja po tylu latach na maxika 😄
I tak jak pisza, nigdy nie jest za pozno na nauke czy doszlifowywanie warsztatu. Wiadomo z dzieciakami poziom hardcore ale.. Dasz rade 😄