Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest wcześniej - od tamtego zcasu niewiele poprawiłem z racji tego, że zajmuję się czymś innym,a ten modelik to tak z doskoku cały czas :)

Zrobiłem jeszcze widok z tyłu - bardzo WIP dupeczka :)

l35.jpg

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 5,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Patrze co mi tu nie pasuje i nic takiego nie widze ;)

Fajnie ci to wychodzi i jest na co popatrzec.

p.s. prawe tylne kolo do poprawy :)

p.s.2. Brazil ruleZzzzzzzz... :D

Napisano

Hehehe - jakby na to nie patrzeć to cała prawa strona do poprawy ;) :P

Mi tu nie pasuje jeszcze wiele rzeczy, ale że ciągle sobie dłubie to może wreszcie to popoprawiam :)

Co do PS>> Truuuu, truuuuu.. :) :D

Napisano

Ciiiiiii.... czepiasz się :P Przynajmniej widać jaki lakier byłby dupny, gdyby taki został ;)

Napisano

Witam patrze na ten towj model i jakos mnie nie przekonuje :/ dziwnie wyglada taki dziwacznie powyginany w niekorych miejscach :/

Troche chyba ten model ci nie wychodzi jakbys chcial :) no ale kazfy by chcial zeby wychodzilo extra a tak nie jest :) . Inne twoje pracki pamietne byly extra :) zreszta poczekamy zobaczymy wszystko da sie zrobic na cycus glancus

Napisano

Hmm.. no i w tym momencie nie wiem, czy mam być z siebie dumny, czy mam być zawiedziony tym, że mi nie idzie z lagunką...

Co do tych domniemanych dziwnych wygięć to.. yy.. nie wiem o które Ci chodzi... pracuj na bprintach i ze zdjęciami i staram się zrobić wszystko tak, jak w oryginale :(

Napisano

ładnituko.. lepiej by widać chyba było na renderku bez lakieru.

Co do bledow to nie wiem.. mało widac :)

Mogłbys poprawić tylnie wycięcia na światła, są troche kanciaste po wewnętrznej stronie :).. jakiś jeszcze troche zbyt obły może model ?

Pozatym fajno :) Pracuj pracuj :) BO wiele widzielismy samochodow niedokonczonych.. w tym jeden mój :D

Mrrrrrrrrr ;>

Napisano

No i czarujemy dalej :)

Standardowo tylko jedna strona - dokończona tylnia część i dodana lampa.. Chyba wreszcie zabiorę się za poprawianie wcześniej wytkniętych mi błędów :)

l37.jpg

Napisano

fajnie, fajnie ale podczepiam sie pod prosbe MC-Maxim, dalbys renderka bez materiałów.

Napisano

Proszę.. oto i render bez materiałów - sorki, że takim sposobem, ale nie chce mi się wrzucać już na serwer :)

PS. Wyżyjcie się :P

[Wyedytowany dnia 2-7-2004 > M@Ti]

Napisano

To tyle. :-)

Nad przednim światłem trzeba popracować, bo tak sobie jest dopasowane do reszty, a z tyłu dziwny kant jest. Zaznacozny znakiem zapytania. :P

Napisano

Nie liczy się - było zaznaczone wszystko wcześniej, szukaj dalej :P

Btw. kant z tyłu jest raczej dobrze.. można go w sumie troszkę pochylić, ale nie wiem, czy jest sens ;)

Napisano

No to jeszcze raz ostatnie rendery :)

Btw. wczoraj podczas rozmowy na czacie zrobiłem lustereczko :) Pozdr00wki dla chłopaków :)

l37.jpg

l38.jpg

l40.jpg

l41.jpg

l42.jpg

Napisano

Heh, M@ti, zmontowales lusterko w trakcie tamtego chata, no gratuluje, mi by komp nie wydolil z przelaczaniem miedzy przegladarka i 3d studio :)

Model sie ladnie prezentuje, keep it up to date :) Montuj dalej

Napisano

Wydaje mi sie ze zrobiłeś zbyt miękkie krawędzie wokół drzwi... samochód przez to wygląda troche jak napompowany (sam mam tak z mercem :|).

Napisano

Yyyyy... spójrz na karoserię jakiegoś samochodu... ona nie kończy się ostrymi kantami, tylko jest zaokrąglona ładnie.. choć może rzeczywiście u mnie jest zbyt okrągła?? ;)

A co do tego lusterka - no tak... zrobiłem go podczas rozmowy na czacie, a później tylko troszk poprawiłem fragmenty :) Ogólnie to 2h chata i 15 min szukania błędów :)

Napisano

Nie jest świetny - ma ktoś jakieś foty tego rodzaju felgi do laguny?? Widziałem dziś taki na żywo i są troszkę inne od tych, które zrobiłem... tzn. ma więcej szczegółów, a ja na swoich miniatuowych zdjęciach niewiele widzę ;)