Gość User190 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Jest wcześniej - od tamtego zcasu niewiele poprawiłem z racji tego, że zajmuję się czymś innym,a ten modelik to tak z doskoku cały czas :) Zrobiłem jeszcze widok z tyłu - bardzo WIP dupeczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Patrze co mi tu nie pasuje i nic takiego nie widze ;) Fajnie ci to wychodzi i jest na co popatrzec. p.s. prawe tylne kolo do poprawy :) p.s.2. Brazil ruleZzzzzzzz... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Hehehe - jakby na to nie patrzeć to cała prawa strona do poprawy ;) :P Mi tu nie pasuje jeszcze wiele rzeczy, ale że ciągle sobie dłubie to może wreszcie to popoprawiam :) Co do PS>> Truuuu, truuuuu.. :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 ta hdri mnie wkurza zmien ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Ciiiiiii.... czepiasz się :P Przynajmniej widać jaki lakier byłby dupny, gdyby taki został ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Witam patrze na ten towj model i jakos mnie nie przekonuje :/ dziwnie wyglada taki dziwacznie powyginany w niekorych miejscach :/ Troche chyba ten model ci nie wychodzi jakbys chcial :) no ale kazfy by chcial zeby wychodzilo extra a tak nie jest :) . Inne twoje pracki pamietne byly extra :) zreszta poczekamy zobaczymy wszystko da sie zrobic na cycus glancus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Hmm.. no i w tym momencie nie wiem, czy mam być z siebie dumny, czy mam być zawiedziony tym, że mi nie idzie z lagunką... Co do tych domniemanych dziwnych wygięć to.. yy.. nie wiem o które Ci chodzi... pracuj na bprintach i ze zdjęciami i staram się zrobić wszystko tak, jak w oryginale :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 ładnituko.. lepiej by widać chyba było na renderku bez lakieru. Co do bledow to nie wiem.. mało widac :) Mogłbys poprawić tylnie wycięcia na światła, są troche kanciaste po wewnętrznej stronie :).. jakiś jeszcze troche zbyt obły może model ? Pozatym fajno :) Pracuj pracuj :) BO wiele widzielismy samochodow niedokonczonych.. w tym jeden mój :D Mrrrrrrrrr ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 No i czarujemy dalej :) Standardowo tylko jedna strona - dokończona tylnia część i dodana lampa.. Chyba wreszcie zabiorę się za poprawianie wcześniej wytkniętych mi błędów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 fajnie, fajnie ale podczepiam sie pod prosbe MC-Maxim, dalbys renderka bez materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Proszę.. oto i render bez materiałów - sorki, że takim sposobem, ale nie chce mi się wrzucać już na serwer :) PS. Wyżyjcie się :P [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > M@Ti] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 To tyle. :-) Nad przednim światłem trzeba popracować, bo tak sobie jest dopasowane do reszty, a z tyłu dziwny kant jest. Zaznacozny znakiem zapytania. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Nie liczy się - było zaznaczone wszystko wcześniej, szukaj dalej :P Btw. kant z tyłu jest raczej dobrze.. można go w sumie troszkę pochylić, ale nie wiem, czy jest sens ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 No to jeszcze raz ostatnie rendery :) Btw. wczoraj podczas rozmowy na czacie zrobiłem lustereczko :) Pozdr00wki dla chłopaków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Heh, M@ti, zmontowales lusterko w trakcie tamtego chata, no gratuluje, mi by komp nie wydolil z przelaczaniem miedzy przegladarka i 3d studio :) Model sie ladnie prezentuje, keep it up to date :) Montuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Wydaje mi sie ze zrobiłeś zbyt miękkie krawędzie wokół drzwi... samochód przez to wygląda troche jak napompowany (sam mam tak z mercem :|). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Yyyyy... spójrz na karoserię jakiegoś samochodu... ona nie kończy się ostrymi kantami, tylko jest zaokrąglona ładnie.. choć może rzeczywiście u mnie jest zbyt okrągła?? ;) A co do tego lusterka - no tak... zrobiłem go podczas rozmowy na czacie, a później tylko troszk poprawiłem fragmenty :) Ogólnie to 2h chata i 15 min szukania błędów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 model super bardzo mi sie podoba to lusterko wedlug mnie swietna robota!! tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Nie jest świetny - ma ktoś jakieś foty tego rodzaju felgi do laguny?? Widziałem dziś taki na żywo i są troszkę inne od tych, które zrobiłem... tzn. ma więcej szczegółów, a ja na swoich miniatuowych zdjęciach niewiele widzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi