Tomek Kosiorek Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 (edytowane) Dostępna jest wersja Beta Vue PIONEER 7 za darmo- w pełni funkcjonalna EDIT: stronka chyba przeciążona;) http://www.cornucopia3d.com/products/vue/vue_7_pioneer/?page=download powinno być tu a nima- jak komuś zadziała może da cynk? EDIT: dopiszę, że testujący mają otrzymać pełną wersję Vue Pioneer 7 oczywiście po jej wydaniu Edytowane 17 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 wszyscy testujacy dostana fulla ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 (edytowane) Podobno- tak było w mailu EDIT: widać coś zmieniają bo wcześniej stronka się ładowała na niby a teraz jej nie znajduje Co do fula to będzie Vue 7 Pioneer nie xtream ani inny. Jak on wygląda nie dało rady sprawdzić jak na razie Edytowane 17 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 znowu dubelek z "naszych wiadomosci" ;) Udalo sie komus zassac bo od wczoraj probuje ale cos mi sie nie chce polaczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 (edytowane) znowu dubelek z "naszych wiadomosci" ;) Udalo sie komus zassac bo od wczoraj probuje ale cos mi sie nie chce polaczyc... oj. Bardzo przepraszam. nie rozumiem się z systemem;) Coś zmieniają hmmm widzę , że w w wiadomościach jest więcej treści więc może skasuję dubelka ? Edytowane 17 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 mnie tam nie przeszkadza - wole trafic na jakiegos newsa 2 razy niz nie trafic nan wcale ;) Co nie zmienia faktu ze nie udalo mi sie wciaz zassac onego vue... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 (edytowane) już można próbować EDIT- falstart jeszcze nie... Edytowane 18 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Ale już jest jakaś strona przynajmniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Ogolnie rzecz biorąc to stronka śmiga znowu, to co sciagnalem i zarejestrowałem to już moje czyli okrojony Vue z duzym watermarkiem? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 (edytowane) A ja mam pytanie, nie chce mi przy starcie połączyć z moim kontem na tej corn.. wyskakuje napis , że wygląda n a to, że nie mam połączenia z internetem. Wogóle dziwne zachowanie, jeszcze prosi o postępowanie wg. instrukcji po wejściu na stronę która okazuje się być moim panelem... EDIT: tam możne znieść te limity i watermark ale pewnie za opłatą. Co do mojego to ciągle nie chce się "połączyć" ze stronką i uruchomić Edytowane 20 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Jak odpalisz program to tam jest link, wejdź w niego i zdobądź ręcznie kod aktywacji. Wklej i powinno już pójść, przynajmniej ja tak zrobiłem i zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2008 dzięki. tak wcześniej zrobiłęm ale mnie gdzieś przerzuciło i numeru nawet nie zobaczyłęm. Treaz dzięki Tobie jest OK. Pozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi