Napisano 17 Grudzień 200816 l Dostępna jest wersja Beta Vue PIONEER 7 za darmo- w pełni funkcjonalna EDIT: stronka chyba przeciążona;) http://www.cornucopia3d.com/products/vue/vue_7_pioneer/?page=download powinno być tu a nima- jak komuś zadziała może da cynk? EDIT: dopiszę, że testujący mają otrzymać pełną wersję Vue Pioneer 7 oczywiście po jej wydaniu Edytowane 17 Grudzień 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 17 Grudzień 200816 l Autor Podobno- tak było w mailu EDIT: widać coś zmieniają bo wcześniej stronka się ładowała na niby a teraz jej nie znajduje Co do fula to będzie Vue 7 Pioneer nie xtream ani inny. Jak on wygląda nie dało rady sprawdzić jak na razie Edytowane 17 Grudzień 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 17 Grudzień 200816 l znowu dubelek z "naszych wiadomosci" ;) Udalo sie komus zassac bo od wczoraj probuje ale cos mi sie nie chce polaczyc...
Napisano 17 Grudzień 200816 l Autor znowu dubelek z "naszych wiadomosci" ;) Udalo sie komus zassac bo od wczoraj probuje ale cos mi sie nie chce polaczyc... oj. Bardzo przepraszam. nie rozumiem się z systemem;) Coś zmieniają hmmm widzę , że w w wiadomościach jest więcej treści więc może skasuję dubelka ? Edytowane 17 Grudzień 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 17 Grudzień 200816 l mnie tam nie przeszkadza - wole trafic na jakiegos newsa 2 razy niz nie trafic nan wcale ;) Co nie zmienia faktu ze nie udalo mi sie wciaz zassac onego vue...
Napisano 18 Grudzień 200816 l Autor już można próbować EDIT- falstart jeszcze nie... Edytowane 18 Grudzień 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 19 Grudzień 200816 l Ogolnie rzecz biorąc to stronka śmiga znowu, to co sciagnalem i zarejestrowałem to już moje czyli okrojony Vue z duzym watermarkiem? ; )
Napisano 19 Grudzień 200816 l Autor A ja mam pytanie, nie chce mi przy starcie połączyć z moim kontem na tej corn.. wyskakuje napis , że wygląda n a to, że nie mam połączenia z internetem. Wogóle dziwne zachowanie, jeszcze prosi o postępowanie wg. instrukcji po wejściu na stronę która okazuje się być moim panelem... EDIT: tam możne znieść te limity i watermark ale pewnie za opłatą. Co do mojego to ciągle nie chce się "połączyć" ze stronką i uruchomić Edytowane 20 Grudzień 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 20 Grudzień 200816 l Jak odpalisz program to tam jest link, wejdź w niego i zdobądź ręcznie kod aktywacji. Wklej i powinno już pójść, przynajmniej ja tak zrobiłem i zadziałało
Napisano 20 Grudzień 200816 l Autor dzięki. tak wcześniej zrobiłęm ale mnie gdzieś przerzuciło i numeru nawet nie zobaczyłęm. Treaz dzięki Tobie jest OK. Pozdrawiam T