Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dostępna jest wersja Beta Vue PIONEER 7 za darmo- w pełni funkcjonalna

EDIT: stronka chyba przeciążona;)

http://www.cornucopia3d.com/products/vue/vue_7_pioneer/?page=download

powinno być tu a nima- jak komuś zadziała może da cynk?

EDIT: dopiszę, że testujący mają otrzymać pełną wersję Vue Pioneer 7 oczywiście po jej wydaniu

Edytowane przez Tomek Kosiorek

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Podobno- tak było w mailu

EDIT: widać coś zmieniają bo wcześniej stronka się ładowała na niby a teraz jej nie znajduje

Co do fula to będzie Vue 7 Pioneer nie xtream ani inny. Jak on wygląda nie dało rady sprawdzić jak na razie

Napisano

znowu dubelek z "naszych wiadomosci" ;)

Udalo sie komus zassac bo od wczoraj probuje ale cos mi sie nie chce polaczyc...

Napisano
  • Autor
znowu dubelek z "naszych wiadomosci" ;)

Udalo sie komus zassac bo od wczoraj probuje ale cos mi sie nie chce polaczyc...

oj. Bardzo przepraszam. nie rozumiem się z systemem;) Coś zmieniają

hmmm widzę , że w w wiadomościach jest więcej treści więc może skasuję dubelka ?

Napisano

mnie tam nie przeszkadza - wole trafic na jakiegos newsa 2 razy niz nie trafic nan wcale ;)

Co nie zmienia faktu ze nie udalo mi sie wciaz zassac onego vue...

Napisano

Ogolnie rzecz biorąc to stronka śmiga znowu, to co sciagnalem i zarejestrowałem to już moje czyli okrojony Vue z duzym watermarkiem? ; )

Napisano
  • Autor

A ja mam pytanie, nie chce mi przy starcie połączyć z moim kontem na tej corn.. wyskakuje napis , że wygląda n a to, że nie mam połączenia z internetem. Wogóle dziwne zachowanie, jeszcze prosi o postępowanie wg. instrukcji po wejściu na stronę która okazuje się być moim panelem...

EDIT: tam możne znieść te limity i watermark ale pewnie za opłatą. Co do mojego to ciągle nie chce się "połączyć" ze stronką i uruchomić

Napisano

Jak odpalisz program to tam jest link, wejdź w niego i zdobądź ręcznie kod aktywacji. Wklej i powinno już pójść, przynajmniej ja tak zrobiłem i zadziałało

Napisano
  • Autor

dzięki. tak wcześniej zrobiłęm ale mnie gdzieś przerzuciło i numeru nawet nie zobaczyłęm. Treaz dzięki Tobie jest OK.

Pozdrawiam

T