leander Napisano 17 Grudzień 2008 Napisano 17 Grudzień 2008 Chociaz worek był dla Pani Mikołajowej za cieżki, prezentów i w tym roku nie zabrakło, czyli opowiesc o tym jak Pani Mikołajowa przejeła obowiazki męża i byly to najlepsze Swieta od wielu wielu lat. Pracka na digartowa "Panią Mikołajową". Pomysł chyba troche seksistowki i niesmaczny, ale tak wyszlo. Wstepne szkice:
Szczur Napisano 17 Grudzień 2008 Napisano 17 Grudzień 2008 Nie bardzo mi się podoba. Oglądając inne twoje prace, wiem że potrafiłbyś lepiej to zrobić ;)
Hindus Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 Hehe świetne Tomek.. Fajne podejście do tematu.. Orginalne. Tylko ja bym bardziej był za ciemniejsza wstążką ale to kwestia gustu. Pozdrawiam.
hcpiter Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 super pomysl ! A twoj styl poprostu nie ma sobie rownych :)
rosikowski Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 extra kolory... pierwszy obrazek rządzi... ale gdzie ten detal się podział ~?
witkowski Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 eee tam, detal. bardzo smakowite. znakomity kolor. jedynie zasugerowalbym pociagnieciem pedzla po piszczeli noge od kolana w dol zeby zdjac sztywnosc nogi. pieknie namalowane dlonie co jest wielka rzadkoscia.
JunioR Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 swietnie! glowa kojazy mi sie z wata cukrowa, ktora jest pyszna !
Elvans Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 W tym roku ma mnie odwiedzić Pani Mikołajowa koniec kropka.
Rekomendowane odpowiedzi