airmoss Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 spotkal sie ktos z was z problemem zatrzymywaniem sie kursora (przez ten czas nic nie mozan zrobic) na kilka/kilkanascie sek podczas pracy w aplikacjach typu max/cad? udalo sie to rozwiazac?
SansSerif Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 spotkal sie ktos z was z problemem zatrzymywaniem sie kursora (przez ten czas nic nie mozan zrobic) na kilka/kilkanascie sek podczas pracy w aplikacjach typu max/cad? udalo sie to rozwiazac? wyłącz autosave w opcjach.
viz.k Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 Nnie wylaczaj, kilka razy mnie to uratowalo:) Ale mam taki problem jak ty, nie tylko przy max/cad, tez normalnie w windowsie tez, komputer po prostu przysypia na kilkanascie sekund, strasznie to denerwujace i nie wiem od czego, o ile pamietam to zaczelo sie to po przesiadce na windows xp x64, na 32-bitowym bylo ok Byc moze jest to to co Sans mowi ale u mnie to sie dzieje chyba zbyt czesto i zbyt dlugo trwa taki przestoj jak na autosave...
SFlogic Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Ja mam dokładnie to samo. Też po przesiadce na xp64 i to z 8gb ramu. Tragedia jakaś :/
Rekomendowane odpowiedzi