BLADE Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Wzorując się na zamku z Będzina usiłuje stworzyc zamek. Jest we wczesnej fazie tworzenia tzn ogólny zarys. Jest jeszcze dużo do poprawy i zrobienia. Wszelkie komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 HMMMM zamek jak zamek narazie pusto poczekamy na reszte zamku....ale w sumie (chociaż trochę z boxowate :-() ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Tez nie mozna nic okreslic:D Masz fotke moze?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 4 Marzec 2004 Autor Share Napisano 4 Marzec 2004 Załączam fotke.... Z wielu swoich błedów zdaje sobie sprawe.... odnośnie strzelistosci murów, okien itp... ale jak narazie stworzyłem ogólny zarys całości który to będe modelował by uzyskac zamierzony efekt. PS: nie chce stworzyć kopi zdjęcia... Nie jest fanem realizmu a raczej... entuzjasta klimatu i magii. Pozdrawiam i czekam na wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 5 Marzec 2004 Autor Share Napisano 5 Marzec 2004 Zamieszczam \"coś\" co można wyciagnąc z obecnego modelu zamku.... Wiem że doświadczona osoba mogłaby zrobic z tego coś o niebo lepszego ale myśle ze nie jest źle... Jak na moje możliwości w dziedzinie teksturowania to.... Chciałem tylko zrobić zarys. Za konczenie modelu wezme się jak tylko wysupłam troche czasu.... no cóż.... studia to pożeracz czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 5 Marzec 2004 Autor Share Napisano 5 Marzec 2004 Zachęcam każdego kto odwiedza niniejszy post do pozostawienia sladu po swej obecnosci poprzesz komentowanie. Każda uwaga ma znaczenie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Wygląda dość ciekawie, wręcz bym powiedział całkiem fajnie, tylko jednej rzeczy nie kumam: niebo jest bardzo jasne dookoła zamku tylko kilka drzewek, a i tak jest on w cieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 5 Marzec 2004 Autor Share Napisano 5 Marzec 2004 No tak.... a to za sprawą tego iz uzyłem skylighta.... Mam na mysli to iz reczne próby oswietlenia sceny nie bardzo mi wychodziły... To jest tylko próba... gdy skończe modelowanie a póxniej tekstury to zabiore się za sensowne oświetlenie... :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 fajne masz machikuły i blankowanie;) poogladaj sobie inne zamki bo z tego zdjecia nic nie wyczytasz pzdr. chia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Czesc zameczek fajniutki :) ciekaw jestem jak bedzie wygladac jak dolozysz dopracowane osiwetlenie i texturki , bedzie bomba fantastik :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Witam Nawet calkien niezle. Hmm ale troche jest za ciemno!! Czekam na dalsze updejty :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Co do blanków - zwęz szczeliny, bo w tym momencie nijak obronca sie nie schowa:) Moze najpierw dopracuj całość a potem dopiero nakladaj tekstury, na razie wszystko jest zbyt kanciaste i malo szczegolowe. Porób nieównosci w murach detal portalu okien itd.. I jak bedziesz teksturowal to postaraj sie zrobic bardziej roznorodna teksturębo teraz jej powtarzalnosc bardzo razi. Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 5 Marzec 2004 Autor Share Napisano 5 Marzec 2004 Z wszystkimi uwagami się zgadzam. co do tkstur... to były one tylko na próbe... Obecnie popraiłem wierze.... reszta w najblizszej przyszłości jak znajde czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi