-=S3B=- Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Przeszlo 2h materialu z konferencji mozna zobaczyc pod adresem: http://www.gnomonschool.com/events/blurwarhammeronline/blur_warhammer-online.php pozdr. Seb 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 thx, fajne nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 szcenka mi opadła... skojarzyłem to z WP II. ale motywy i pomysły miażdżą... może dlatego że dawno w nic nie grałem... :P aż drugi raz se looknem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Nie ma co, spory materiał. Ciekawy i zabawny. Oraz co najważniejsze mówią o każdym etapie produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 To straszne co zrobili z klimatem Warhammera :/ D&D w świecie WFB. Film fajny wizualnie ale raczej bez sensu - ot pole walki na którym spotyka się cały bestiariusz świata - Imperium, Orki, Elfy, Mroczne elfy, Krasnoludy, Chaos - wszystko w jednym kotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 No wiesz raczej nie łatwo taki temat przełożyć na mmo, w które przyjemnie by się grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi