Ufol Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Witam, Postanowiłem wygnieść sobie stateczek (kosmiczny), który w zamyśle ma posiadać mechanizm otwierający tunel nadprzestrzenny czy coś w tym stylu, mniejsza o nazwę, w skrócie mobilne gwiezdne wrota :). Nie wzoruję się na niczym już wymyślonym (przynajmniej jeśli chodzi o całość). Na razie mam wymodelowaną boczną boczną pokrywę ze stelarzem pod rakietnicę. Tak, wiem że miejscami kanciaste albo jakiś szczegół nie tegez ale to według konceptu (który też bym wrzucił, ale skaner został uprowadzony) dosyć mała część w sumie sporego statku. Chociaż i tak wiem że się przyczepicie :P No nic, szkoda czasu na głupie gadanie. Piszcie co o tym myślicie. Z góry dzięki za komentarze, pozdrawiam i Wesołych Świąt oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 mało jak narazie, ale trzymaj poziom. Wesołych świąt i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi