Napisano 28 Grudzień 200816 l Nie obraź się ale dramat.. Praktycznie brak grafiki, jedno zdjęcie i kilka kresek. Próbuj dalej...
Napisano 28 Grudzień 200816 l faktycznie może grafiki tu dużo nie ma, ale jak dla mnie stronka jest bez zbędnych bajerów(co przyjmuje na plus) i całkiem funkcjonalna. nie zgadzam się z Orzelkiem, dramatu chyba nie ma. nie podoba mi się tło, ta tekstura nie pasuje do klimatu. poświęciłbym również chwile nad lepszym wkomponowaniem dużego zdjęcia. no i .. spory bałagan mimo, że elementów jest naprawdę mało. pzdr
Napisano 29 Grudzień 200816 l e, no nie jest tak najgorzej, możnaby co nieco poprawic ale jak juz jest po śliwkach to nie ma co rozpaczać, mnie sie podoba to ze animacje są dynamiczne i nie ma fullprzycinki
Napisano 29 Grudzień 200816 l Mi sie podoba preloader i to o czym wspomnial polon - dynamiczne animacje. Z muzyka jest cos nie tak bo jak klikam 'off' a potem 'on' utwor leci od poczatku. Pzdr
Napisano 29 Grudzień 200816 l Autor dzisiaj zrobiłem zupełnie nowy design strony ocencie który lepszy : http://klub-explosion.pl/