Filip Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Witam Zamieszczam ukończoną vizkę wykonaną na potrzeby minibitwy: (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=55791). Standardowo Max+Vray i Photoshop. Wrzucam 2 wersje ,ta która bardziej sie spodoba będzie do bitwy:). 1. 2. Edytowane 8 Styczeń 2009 przez Filip
!Ewert Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 ale te przepalenie po lewej partoli sprawe.. Parę materiałów mogłeś lepiej zrobić ale i tak podoba mi sie :)
trosiek Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 ładnie ładnie :) tylko na blacie koło zlewu jakaś rozciągnięta textura jest chyba. Też chciałem wziąć udział, nawet prawie wszystko wymodelowałem ale nie zdążę wyrenderowac nic :/
Lis Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 Bardzo mi się podoba. Wiadomo że miejscami rózni się od oryginału ale i tak trzyma poziom. Ładnie dobrałes widok za oknem. Powodzenia :)
Tores Napisano 1 Styczeń 2009 Napisano 1 Styczeń 2009 Możesz wrzucić przecież obydwa. Nigdy nie wiadomo co będą oceniać czy podobieństwo do oryginału czy własną twórczość. Co do renderu to przepalenia idą najbardziej na ich minus. Lampki na suficie też kiepsko rozstawione. Nie wiem czemu je tak dałeś skoro i tak ujęcie odbiega od oryginału. Kolory ścian ci się pozmieniały a powinny być takie same (przynajmniej na jednym renderze). Jest też jedna rzecz, która mi nie daje spokoju. Lis i ty kierujecie tak słońce, że jest widoczne na krawędzi blatu kuchni i przy balkonie wcina się bardzo w głąb pomieszczenia a tak przecież nie ma w oryginale. Jak narazie faworytem dla mnie jest Lis ale zobaczymy co kto jeszcze pokaże.
Filip Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 Witam Poprawiłem trochę oświetlenie i postprodukcję.
Rekomendowane odpowiedzi