Falcrum Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Woow !! Super...już czuć klimacik :) Widzę, że powstanie z tego fajna scena...napraqwdę dobra :) Co do tego bump\'a to raczej jego faktóra inna by się przydała...:D Pozdr
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Witam Bardzo fajnie zaczyna wygladac (chyba przez to drzewo?:) ). Ja osobiscie skadrowalbym troche u dolu bo chyba nie potrzebny ten kawalek gleby w kadrze?. Ogolnie jest ok. Pamietaj ze w rzeczywistosci nie wszystko jest tak ladnie jak u Ceibie, chodzi mi o dzwi do garazu. Pomieszaj tam troche aby sie nieco od siebie rozniliy. Na razie tyle. Podoba mi sie to drzewko i to tam z tylu :). Pracuj dalej, moze byc fajna praca z tego. Pozdrawiam
zombo master Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 texturka na garażu sie zabardzo powtarza i za mały bumpo ale reszta GIT. Liściami sie nie martw bo itak za ardzo nei widać
kulexy Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 dobra, dzieki za kom. druty w siatce sa modelowane, ale troche zaluje teraz :P Drzewo bedzie mialo texturke na 100 % wiec tylko tak o jest... bump na scianach powieksze... a updejt bedzie weczorkiem albo po pooludniu
dynio Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 fajne to wszystko , tylko szkoda ,że to tylko garaże ;] ... no chyba ,że pod koniec postawisz tam wymodelowaną \"bryczkę\" :] . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi