adek Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 „Bugs’ Race” jest krótkometrażowym filmem wykonanym w technice animacji komputerowej przez dwójkę studentów – Anię Jurkiewicz i Andrzeja Ellerta – w Polsko-Japońskiej Wyższej Szkole Technik Komputerowych w Warszawie. Udało nam się namówić twórców tego filmu do udzielenia krótkiego wywiadu. Zapraszamy do lektury: Bugs' Race - wywiad. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 serwus :) przyjemny wywiad . To prawda ze produkcji filmu nie jest w stanie docenic i ogarnac ktos, kto przez to nie przechodzil . Slyszalem tez kilka tygodni temu wywiad z tworcami w radio. Chyba z godzine to trwalo. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Ja bardzo bym chciał przysiąść właśnie do poważnego projektu, ale nie posiadam ani pomysłu na fabułę, ani dobrych umiejętności w modelowaniu, ponieważ dopiero się uczę. Wywiad oczywiście świetny i zachęcający do pracy. Gratuluje również Twórcom animacji i życze powodzenia przy kolejnych projektach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Super! Gratulacje filmu i sukcesów już osiągniętych. Życzenia na dalsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Gratuluję wytrwania w działaniu. Film chwilę trwa, a była Was tylko dwójka. Już to chyba poprzednim razem pisałem, ale szkoda, że nie zrobiliście czegoś krótszego, ale bardziej dopracowanego - mogłoby być ciekawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Teraz robią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Wywiad wywiadem ale filmik naprawde super. O wiele bardziej mi sie to podobalo niz ostatnio tutaj umieszczony filmik z psem i arabami. Nie byl zly ale animacja a tym bardziej fabula niepowalala. W tym przypadku jest dosc orginalnie, podczas ogladania sie nie nudze i jakos dziwnym trafem nie moglem z wyprzedzeniem przewidziec dalszych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Ja również się nie nudziłem jak oglądałem ten filmik. Wywiad bardzo dobrze opowiada o tworzeniu filmu i pomaga początkującym i tym którzy chcą taki filmik sobie zrobić. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi