RaVirr Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 (edytowane) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.01.2009 godz. 23:59. SONDA: od 15.01.2009 do 17.01.2009 Edytowane 7 Styczeń 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 i teraz wszyscy będą malować swoje dziewczyny żeby się przypucować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 Albo zrobią jakąś bezpieczną interpretację zadanego tematu:) Zobaczymy;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 już widzę wysyp prac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 taką znalazłem pod waszym hasłem(The most beautiful girl in the world) czy przemalowywać? bo o gustach się nie dyskutuje, nie? http://img293.imageshack.us/img293/9051/uglywomanlj0.gif' alt='uglywomanlj0.gif'> [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Thx chyba wygral, z takiej referki nie da sie zepsuc pracy. Ja na razie grzecznie, pewnie jeszcze wrzuce aktualizacje jak cos podmaluje w PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Thx - heheheheheheh..pytanie tylko, czy to kobita jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 (edytowane) Jak dla mnie najpiękniejsza jest Pani Pepper ;) , postać stworzył Artgerm a to moja wersja tej kobitki ;) kurcze szkoda ,że tylko 1,5 h. Wiem,że to speedy mają być ale przydetalilbym jeszcze :P wersja detal : http://www.digart.pl/praca/3026304/Pepper_Moods_3.html Edytowane 12 Styczeń 2009 przez voody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Daawno nic nie maziałem na forum... a temat całkiem spoko to się skusiłem :) No to bęc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 (edytowane) jakos spodobal mi sie pomysl z latajaca laska voodiego. update: drugie 30 minut... moze jeszcze poprawie lapke. Edytowane 14 Styczeń 2009 przez witkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0od Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 Jak znajdę czas to jeszcze coś wrzucę, a puki co z luźno potraktowanej refki 'super-speed' z cyklu rano trzeba wstać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 a ja tym razem cos w szarosciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 a macie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 jakość aparatowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Widze , że sporo pracek sie pojawilo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Poniewaz ten olej zajal mi z 20 minut,toskorzystalem i jeszcze pol godziny podmalowalem tabletem a otem polaczylem obie wersje i wybieram ta ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi